Vrbovečki prstići spremni za “malu ligu prvaka”

0
Komunalac add

Nakon odlične jeseni i 18 prvenstvenih pobjeda za redom, prstići NK Vrbovca upisali su i prvi poraz. Ekipu čine dječaci rođeni 2015. godine i mlađi, a trener im je Tomislav Posavec.

Trener Posavec naglasio je kako su porazi u sportu sasvim normalni, ali naši klinci odmah su se vratili starim navikama i u sljedećih 7 prvenstvenih utakmica izborili 6 pobjeda i 1 neriješen rezultat, dodao je. Naftaš Ivanić-Vrbovec 0:7, Kobre Bregana-Vrbovec 1:1, Vrbovec-Zelina 3:1, Vrbovec-Dugo Selo 3:0, Sloga Križ-Vrbovec 1:7, Bistra-Vrbovec 1:2, Dubrava-Vrbovec 2:13.

Vrbovečke prstiće uskoro čeka još jedno veliko natjecanje. Naime, od 3. do 5. svibnja u Brezovici se održava tzv. “mala liga prvaka” odnosno ALLSTAR EURO TROPHY 2024. Na tom prestižnom turniru pravo nastupa imaju samo top klubovi i oni koji na temelju svojih rezultata zasluže pozivnicu.  S obzirom na kvalitetu i rezultate, trener Posavec zaprimio je pozivnicu za nastup svojih prstića na ovom međunarodnom turniru, na kojem će nastupiti top 28 klubova iz cijele regije (Olimpija Ljubljana, Fk Partizan, Posušje, Austrija Klagenfurt, Cro Vienna, Dinamo, Hajduk, Osijek, Gorica, Slaven, Istra, Vrbovec).
Lijep uspjeh i nagrada za naše klince, trenera, klub, a i za grad Vrbovec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime