Vrbovečki planinari održali izbornu skupštinu

0
Komunalac add

Protekle subote održana je izborna skupština Planinarskog društva Vrbovec. Izvještaj o radu društva za 2023. godinu članovima su podnijeli predsjednik Dražen Petrak i voditelj visokogorske sekcije Alojz Cetl.

Prošle godine vrbovečki planinari odradili su dvadesetak izleta, a iskazano je i zadovoljstvo stalnim brojem povećanja broja članova društva. Nakon financijskog izvještaja te izvještaja Nadzornog odbora i Suda časti pristupilo se izboru tijela društva za sljedeće mandatno razdoblje.

Za predsjednika Planinarskog društva Vrbovec ponovo je izabran Dražen Petrak, za tajnika Đuro Leščić te za blagajnika Željko Gubijan. Izvršni odbor čine Goran Besednik i Alojz Cetl te predsjednik, tajnik i blagajnik. U Nadzorni odbor izabrani su Anica Hrlec, Bojan Lugarić i Branka Okroša, a u Sud časti Natalija Gubijan, Klement Štefanić i Sanja Lugarić.

Nakon izbora novi/stari predsjednik predstavio je plan rada za 2024.godinu. Među dvadesetak planiranih izleta svakako treba istaknuti tradicionalni izlet društva za Veliku Gospu, planinarski doček Nove godine, planirani pohod visokogorske sekcije na Triglav, sedmodnevni izlet na Durmitor u Crnoj Gori te Memorijalni pohod presečkim krajem u spomen na Branka Badenića i Nadu Štanfel, istaknute i omiljene članove društva koji su preminuli prošle godine.

Uz to, u planu je i izrada društvenih obilježja (majica, zastave) po kojima bi društvo bilo prepoznatljivo u planinarskim krugovima, a ujedno i pronosilo ime našeg grada. Planinarsko društvo Vrbovec osnovano je 1975. godine pa je na Skupštini odlučeno da se oformi povjerenstvo za obilježavanje obljetnice 50 godina rada i djelovanja društva.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime