Vrbovečki obrtnici na Jesenskom međunarodnom sajmu u Gudovcu

0
Komunalac add

U Gudovcu je od petka do nedjelje održan 30. Jesenski međunarodni Bjelovarski sajam, na kojem su se predstavili i vrbovečki obrtnici. Članovi Ceha proizvodnje Udruženja obrtnika Vrbovec tradicionalno izlažu na ovom sajmu već preko dvadeset godina.

Izlagali su u poluzatvorenom prostoru paviljona 6 na 60 kvadratnih metara te na vanjskom otvorenom prostoru od 80 metara kvadratnih. Sajam je prilika pokazati svoje proizvode te steći nove poslovne prijatelje, što smo iskoristili i ovoga puta – rekao je Zdravko Sohora, predsjednik Udruženja obrtnika grada Vrbovca.

 

Na Sajmu u Gudovcu izlagali su HIDRO-SPOJ, Megas-Vrbovec, Liktin, Studio print i ZIG Dubrava. Sajam je uz izložbu stoke, mehanizacije idealna prilika da proizvođački obrti ponude opremu i strojeve specijalizirane za poljoprivredu. Uz bogatu ponudu rezervnih dijelova za velike poljoprivredne kompanije ali posebno za manje OPG-ove.

Ovaj specijalizirani sajam tradicionalno ispunjava očekivanja izlagača, kako po broju posjetitelja ali i konkretnih poslovnih rezultata koji se ostvaruju temeljem organiziranog izlaganja. Udruženje obrtnika Vrbovec, Obrtnička komora Zagreb i Grad Vrbovec sufinanciraju i organiziraju izlaganje za svoje obrtnike. Ovogodišnjem sajmu u Gudovcu u promociji i vidljivosti izlagača –članova UO Vrbovec doprinijeli su Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec – dodao je Sohora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon svečanog otvorenja štandove Vrbovečkih obrtnika su obišli su Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Krathohvil, dopredsjednici Antun Trojnar koji je ujedno i Predsjednik Obrtničke komore Zagreb te potpredsjednici Obrtničke komore Zagreb Marko Cesar, Darko Židak, predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti. Mreža TV u povodu sajma emitirala intervju sa Kratohvilom, Trojnarom i svim izlagačima.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime