Vrbovečki obrtnici i poduzetnici za ljepši božićni ugođaj

0
Komunalac add

Na našem glavnom gradskom trgu postavljen je i okićen veliki bor, poklon obitelji Kuten. Bor je ovih božićnih blagdana osvanuo u novom ruhu, za koje su zaslužni vrbovečki obrtnici i poduzetnici. Oni su se u velikom broju odazvali akciji koju je pokrenula Turistička zajednica grada Vrbovca u suradnji s Udruženjem obrtnika Vrbovec, pod nazivom “150 kuna za kuglicu”.  –Ovom akcijom željeli smo potaknuti naše sugrađane na zajedništvo i darivanje u ovo blagdansko vrijeme, a ujedno i pružiti svima jedan lijepi ugođaj u centru grada – pojasnila je direktorica Turističke zajednice Jasna Benedik.

Akcija još uvijek traje, zainteresirani se mogu obratiti Turističkoj zajednici Vrbovec ili Udruženju obrtnika. Svakog tko se odazvao akciji posebno će se istaknuti u promotivnim materijalima.

Također, idući tjedan na trg dolazi 35 malih božićnih drvaca, koje će ukrašavati djeca dječjih vrtića, škola i udruga te tako upotpuniti čarobni blagdanski ugođaj tijekom “Adventa u Vrbovcu” koji počinje 15. prosinca. Ovogodišnji program nudi brojna događanja, gastro ponudu u ugostiteljskim kućicama na trgu, Božićni sajam te žive jaslice.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime