Vrbovečki moto susret okupio brojne bajkere

0
Komunalac add

Moto klub Easy Riders je tradicionalno organizirao 14. moto susret Spring Madness u Alternativnom kulturnom centru Garaže u Vrbovcu. Najprije je bio organiziran defile motorista vrbovečkim ulicama. I ove godine je vrbovečki moto susret izazvao veliki interes zaljubljenika u motociklizam i u rock n roll glazbu pa su se okupili mnogi motoristi iz Zagreba, Novske, Svetog Ivana Zeline, Bjelovara, Čazme, Dugog Sela, Križevaca, Dubrave i mnogih drugih mjesta.

Za izvrsnu atmosferu pobrinuo se Pulse rock band iz Zagreba i go-go plesačice. Vrbovec je definitivno kroz sve ove godine izgradio imidž nesputane rokerske, motociklističke i urbane scene koja nudi obilje dobre zabave, kontakata te raznovrsne ponude jela i pića. Nema nikakve dvojbe da se Vrbovec afirmirao na hrvatskom zemljovidu moto susreta zahvaljujući upravo članicama i članovima Moto kluba Easy Ridersa koji svojim raznovrsnim angažmanom na sportskom, glazbenom, društvenom i humanitarnom radom uvelike doprinose i mogućnostima daljnjeg razvoja i vrbovečkog turizma.

Predsjednik Moto kluba Easy Riders Tomislav Fotović istaknuo je kako je klub osnovan 2007. godine, a ove godine organizirali su 14. Spring Madness susret. – Nekoliko puta organizirali smo i glazbeni rat bendova. Tu je vrijedno spomenuti da je na prvom pobijedio Dino Jelusić koji je danas međunarodna rock zvijezda. Također smo organizirali prikupljanje humanitarne pomoći za Gunju te za stradale u potresu u Petrinji. Dva dana nakon potresa mi smo sami dostavili humanitarnu pomoć na područje Petrinje i Strašnika.

Što se rock i moto scene tiče tradicionalno se na našim događanjima promovira rock glazba. Stoga smo ostvarili određeni vid suradnje sa Vrbovečkom udrugom mladih, budući da obje udruge podržavaju i promoviraju alternative glazbene pravce. Što se moto scene tiče također radimo na promicanju moto sporta, putovanja i takvog načina života. U grad Vrbovec svake godine tradicionalno dovodimo motoriste iz cijele Hrvatske te često imamo goste i iz stranih zemalja, kao primjerice iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije pa čak i iz Velike Britanije. Na taj način promičemo ljepote našeg Grada i Vrbovec kao turistički poželjnu destinaciju za motoriste – rekao je Fotović.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime