Vrbovečki kadeti i juniori neodlučeno protiv seniora Banova

0
Komunalac add

Vrlo dobra višegodišnja suradnja između Nogometne škole Vrbovec i NK Bana Jelačića koju promiču voditelj NŠ Vrbovec Željko Majcen i predsjednik NK Ban Jelačić Dino Juričić, nastavljena je i ove godine odigravanjem trening utakmica između vrbovečkih kadeta i juniora te seniora Banova.

VRBOVEC (KADETI) – BAN JELAČIĆ 0 : 0

Vrbovec, Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Gledatelja nema.

Sudac: Blaž Crnoja (Celine).

VRBOVEC (KADETI): Pratljačić, Varga, Sesvečan, Hosni, Nemet, D. Jurić, Špekuljak, S. Klišanić, Radošević, Kuzmek, Hren. Još su igrali: I. Božić, Čavlović i D. Klišanić.

Trener: Željko Jedvaj.

BAN JELAČIĆ: D. Uremović, Mateo Petrak, Dražen Tarandek, Aračić, Majstorović, Martinjak, Medverec, Kramar, Matej Petrak, Jurić, Jakopec. Još je igrao: Žeger.

Trener: Mladen Falčević.

Utakmica između vrbovečkih kadeta i momčadi Bana Jelačić u kojoj je bilo i nekoliko juniora završila je miroljubivim rezultatom 0:0. U ravnopravnoj utakmici obje momčadi imale su svoje prigode, koje napadači nisu realizirali zbog sigurnih intervencija vratara Pratljačića i veterana Daria Uremovića. Sve u svemu uspjela trening utakmica koja je trenerima Jedvaju i Falčeviću poslužila za testiranje spremnosti igrača na pojedinim pozicijama i kolektivne igre u cjelini.

VRBOVEC (JUNIORI) – BAN JELAČIĆ1 : 1

Sudac: Blaž Crnoja (Celine).

Strijelci: 1:0 Škaro, (8), 1:1, Maksimović (28).

VRBOVEC (JUNIORI): Benjak, M. Jurić, K. Colarić, M. Fugaj, M. Božić, Bubnjar, Blažević, Jurinjak, K. Škaro, Gašparec, F. Fugaj. Još su igrali: Bunjački, Herendić i Plantak.

Trener: Željko Majcen.

BAN JELAČIĆ: Brleković, D. Tarandek, Trošić, Z. Tarandek, Benedik, I. Ronjak, V. Ronjak, Juričić, Maksimović, Škrinjar i S. Uremović.

Trener: Mladen Falčević.

U početku utakmice vrbovečki juniori su poveli u 8. minuti nakon ubačaja Kristijana Colarića loptu je iz blizine skrenuo Karlo Škaro u gostujuću mrežu. Na ubačaj Škrinjara u 28. minutu iskusni centarfor Maksimović je glavom postigao gol za izjednačenje rezultata. U 58. minuti u kaznenom prostoru srušen je Saša Uremović pa je sudac Crnoja pokazao na bijelu točku za Banovčane. Juričić je pucao kazneni udarac i promašio domaća vrata. U 73. minuti Juričić je snažno tukao s 11 m i uzdrmao desnu vratnicu. Bolju igru Ban Jelačić nije okrunio zgoditkom niti u 83. minutu kada je Saša Uremović zahvatio loptu sa 7 m koja je završila pored gola.


Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime