Vrbovečki juniori u golijadi slavili protiv Lonje

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC (JUNIORI) – LONJA 4:1

Vrbovec, Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Bez gledatelja.

Sudac: Bojan Čerkez (Vrbovec).

Strijelci: 1:0 Kliček (11), 2:0 Jurić (18), 2:1 Simonović (36), 2:2 Simonović (54), 3:2 K. Škaro (58), 3:3 Fotović (73), 4:3 F. Fugaj (85).

VRBOVEC (JUNIORI): Benjak, F. Fugaj, Colarić, M. Fugaj, Jurić, Hercig, Pajur, Bubnjar, Kliček, B. Škaro, K. Škaro. Još su igrali: Herendić, Plantak, A. Blažević, Božić.

Trener: Željko Majcen.

LONJA: Mandić, Kobaš, Hren, Ivoš, Delija, Salopek, Dan. Solarić, Baček, Barišić, Simonović. Još su igrali: Dom. Solarić, Jagatić, Horvatinović, Fotović, Gruden, Pavić, Dokuš, J. Blažević.

Trener: Filip Oroz.

Poslije dvije promašene stopostotne prilike u samom početku utakmice vrbovečki juniori su došli u vodstvo u 11. minuti. U gužvi se najbolje snašao Kliček koji je iz blizine zatresao gostujuću mrežu. Poslije su svoje prigode zapucali Danijel Solarić i Simonović pa je uslijedila nova kazna u 18. minuti. Jurić je bio najprisebniji u gužvi i postigao zgoditak. U toj akciji ozlijedio se vratar Lonje Franjo Mandić koji je zbog toga bio primoran napustiti igru. Barišić kasnije nije iskoristio svoje dvije 100 postotne šanse. Gosti iz Lonjice se ipak dižu u igri i Simonović u 35. minuti postiže prekrasan zgoditak sa 16 m.

Do poravnanja rezultata Lonja stiže u 54. minuti. Pavić je probio po desnom boku, a povratnu loptu Simonović je s 8 m smjestio iza leđa Benjaka. No, opet vrbovečki juniori preokreću rezultat na svoju stranu u 58. minuti. Karlo Škaro je iskoristio gostujuću pogrešku i zabio gol. Lonja se ne predaje pa ponovo dolazi do izjednačenja rezultata u 73. minuti. Gruden je izbacio Fotovića koji je preciznim udarcem s poludistance svladao Benjaka. U dramatičnoj završnici vrbovečki juniori rješavaju pitanje pobjednika u 85. minuti. Pobjedonosni pogodak iskosa s desne strane postigao je Fabijan Fugaj.

Vrbovečki juniori i seniori Lonje su odigrali vrlo lijepu i otvorenu utakmicu s puno stvorenih 100 postotnih prilika na obje strane u kojoj su napadi bili bolji dio momčadi. Na kraju je u golijadi spretna i sretna pobjeda pripala mladim Vrbovčanima.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime