Vrbovečki izlagači na proljetnom sajmu u Gudovcu

0
Foto: facebook/ Proljetni međunarodni bjelovarski sajam
Komunalac add

Udruženje obrtnika Vrbovec sudjeluje na 25. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji se održava od 11. do 14. travnja na sajamskom prostoru Gudovac. Iz udruženja sudjeluje šest izlagača na ukupno 175 m². Izlagači su iz područja proizvodnje poljoprivredne mehanizacije te dijelova za poljoprivredne strojeve i vozila.

Pavilion 6 i 6 a

  1. Naziv/tvrtka: «HIDRO-SPOJ» proizvodni obrt vl. Zdravko Sohora

Ponuda: Proizvodnja hidrauličnih cilindara i hidrauličnih instalacija za poljoprivredne strojeve i mehanizaciju

  1. Naziv/tvrtka: Proizvodno – trgovački obrtMegas –Vrbovec

Ponuda: Proizvodnja ralica za snijeg, naletni utovarivač za stajski đubar, zaštita vinograda od tuče, raznih vijaka za plugove ,traktore …..

  1. Naziv/tvrtka: „LIKTINobrt za proizvodnju i usluge metala,gume i plastike,vulkanizacija i trgovina VL. Ivan Leščić

Ponuda: obrt za proizvodnju i usluge metala, gume i plastike, vulkanizacija i trgovina.

  1. Naziv/Tvrtka: JENDRIŠ OBRT ZA PROIZVODNJU, USLUGE I TRGOVINU vl. Draženka Dautanec Vrbovec,

Ponuda: Strojevi i oprema za vulkanizere ( kavezi ključevi…., ) atletska oprema i rekviziti, Sportska oprema i rekviziti za ostale sportove, Popravci sportske opreme

Polje 2 B

  1. Naziv/tvrtka: STUDIO SPRINT D.O.O.

Ponuda: Prodaja, nadogradnja i opremanje prikolica za razne namjena

Polje 5 B

  1. Naziv/tvrtka: Proizvodno – uslužni obrt ZIG Dubrava vl. Goran Besednik

Ponuda: Proizvodnja poljoprivredne mehanizacije, usluga tokarenja, glodanja, izrada prema nacrtu ili uzorku, usluga zavarivanja.

Inače, proizvođači članovi Udruženja obrtnika Vrbovec već dvadesetak godina na Proljetnom sajmu prezentiraju specijaliziranu ponudu za potrebe poljoprivrede, transporta, uz bogatu ponudu rezervnih dijelova iz vlastite proizvodnje. Vlastita proizvodnja garantira dobru i brzu komunikaciju sa kupcima i realizaciju potreba već od jednog komada pa do serija proizvoda. Vlastita proizvodnja obrtnika omogućava prilagodbu proizvoda prema specifičnim potrebama svakog pojedinog kupca te suradnju i razvoj novih proizvoda ili elemenata prema potrebama svih zainteresiranih proizvođača, poljoprivrednih gospodarstva, specijaliziranih servisa i trgovina.

Na otvorenom prostoru na sajmu u Gudovcu i ove godine izlaže vrbovečka tvrtka Fortuna Agro. Vrbovečka tvrtka već 17 godina redovito sudjeluje kao izlagatelj na poljoprivrednom sajmu s najopsežnijim programom poljoprivredne mehanizacije od svih vrbovečkih izlagača te kao jedina tvrtka iz našega kraja koja i dalje djeluje u sektoru poljoprivredne mehanizacije.

Proljetni sajam u Gudovcu otvoren je jučer, a ove godine izlaže više od 400 izlagača. Po prvi put sajam će trajati četiri dana. Sve detalje oko sajma možete pronaći ovdje.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime