Vrbovečke mažoretkinje vratile se s brojnim medaljama

0
Komunalac add

Vrbovečke mažoretkinje proteklog su vikenda sudjelovale na Državnom prvenstvu mažoretkinja i Mažoret kupu nacija u Toplicama Sveti Martin te osvojile 8 plasmana od 11 kategorija u kojima su se natjecale.

Starije kadetkinje – štap osvojile su zlatne medalje na Državnom prvenstvu, a srebrne na Kupu nacija. Juniorke su se natjecale u kategorijama štap i pompon te su za oboje osvojile brončanu medalju na Državnom prvenstvu. U kategoriji solo štap juniorka Nika Kirša osvojila je zlatnu medalju.Duo junior štap koreografiju otplesale su Sara Lohnicki i Ema Varga te ih je izvedba dovela na srebrno postolje Državnog prvenstva. Najmlađe kadetkinje – pompon osvojile su 4. mjesto.

Predvodnica seniorskog sastava Josipa Ivančan na Kupu nacija okitila se broncom, ali na Državnom prvenstvu je viceprvakinja. Sjajni seniorski duo, kojeg su uz ritam Rim Tim Tagi Dim otplesale Ena Gradečki i Eva Husain, osvojio je 4. mjesto.

Trenerice koje su mažoretkinje vrijedno pripremale su: Nikolina Kornet i zamjenica Ivona Kostiha te trenerice Klara Jelen, Petra Sišćan, Barbara Jezerčić, Josipa Ivančan i Eva Husain.

– Ovo društvo LGMV-a kao i ovaj grad Vrbovec ima se itekako čime ponositi jer za nas granice ne postoje! Od prve do zadnje, bez obzira na plasman, vi ste cure naše junakinje, vi ste one koje ponosno nosite ime svojega grada na leđima kroz Hrvatsku, Europu, a uskoro čak i šire! Hvala svima na podršci koju nam pružate virtualno i hvala svim roditeljima koji su nas bodrili na tribinama jer nam dajete vjetar u leđa i kad mislimo da više ne ide ohrabrujete nas da damo puno više od svojeg maksimuma – poručile su vrbovečke mažoretkinje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime