Vrbovečka udruga vinogradara i vinara organizira izlet u Čepelovec

0
Foto: Pixabay
Komunalac add

Vrbovečka udruga vinogradara i vinara organizira izlet u Čepelovec u Đurđevcu u nedjelju, 3. prosinca. U sklopu izleta planiran je obilazak Vinarije Jušta, degustacija vina, zajednički ručak te obilazak Agroturizma Vinia, rekao je gostujući u našem programu predsjednik Vrbovečke udruge vinogradara i vinara Antun Štanfel.

Naša udruga svake godine organizira jedan izlet da se podružimo, čujemo i vidimo nešto novo što se tiče vina, podrumarstva, vinogradarstva. Tako je i ove godine. Izlet smo organizirali zajednički s Udrugom vinara Brenta iz Ivanić Grada. Polazak iz Vrbovca bio bi oko 8:30 sati ispred Vinskog doma. Oko 10:30 sati planiran je dolazak u Vinariju Jušta u Čepelovcu, u 11 sati degustacija četiri vrste vina uz domaće nareske. U 13 sati planiran je dolazak u Agroturizam Vinia, a u 13:30 sati ručak. U 14:30 sati planirana je degustacija vina u obiteljskom vinskom podrumu te oko 19 sati polazak kući – rekao je Štanfel.

Cijena izleta po osobi je 36 eura, a Vrbovečka udruga vinogradara i vinara sufinancirat će dio troškova za svoje članove. Predsjednik udruge poziva sve članove koji su zainteresirani za ovaj izlet da mu se jave.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime