Vrbovečka nošnja za kraj “Vrbovečkog kreativnog ljeta”

0
Komunalac add

U gradskom parku održana je zadnja radionica za djecu u sklopu projekta “Vrbovečko kreativno ljeto” udruge Artoratorij. Uz niz edukativnih radionica na javnim površinama, projekt je obuhvatio i tri izložbe suvremenih vrbovečkih umjetnica – Laure Barić, Ive Ćurić i Ane Horvat. Priču će zaokružiti izložba radova polaznika.

U nedjelju, 30. kolovoza vas pozivamo na završnu izložbu svih dječjih radova nastalih na radionicama, koju ćemo otvoriti u prostorijama udruge na adresi Matije Gupca 3 od 10 sati – ističe Verena Jakuš iz udruge Artoratorij.

Na radionicama djeca su u raznim tehnikama crtala prepoznatljive motive našeg grada. –Vodotoranj, crkva sv. Vida, naš park, kula Zrinski, Zagorka, a danas završavamo s vrbovečkom šnitanom nošnjom – pojašnjava Verena.

Projekt „Vrbovečko kreativno ljeto“ bio je besplatan za javnost te je realiziran uz potporu Grada Vrbovca. Na jesen udruga Artoratorij nastavlja sa svojim redovnim edukativnim programima za djecu i odrasle, a sve novosti možete pratiti na Facebook stranici Artoratorij.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime