Vrbovečki mali fašnik

0
Komunalac add

U Vrbovcu je jučer održan tradicionalni Vrbovečki mali fašnik, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta. I ove  godine u povorci su sudjelovala djeca dječjih vrtića Dobri, Čarobna šuma, Palčići i Vrbovec te učenici I. i II. osnovne škole. Centar grada obišli su tako slikari, veliki baloni, domino kocke, vesela abeceda i žabice, gnijezda s pticama, rockeri, gusari, egzotični posjetitelji iz Afrike i Bliskog istoka te mnoge druge maštovite maske, koje su zajedno činile povorku od 24 skupine.

Sedmeročlana komisija najbolje je ocijenila Afričko pleme sastavljeno od skupina Zečići i Ribice Dječjeg vrtića Vrbovec, koje je osvojilo prijevoz u krugu 100 kilometara. Drugu nagradu, poklon bon u vrijednosti 500 kuna, osvojile su Zebre, u koje se prerušila skupina Žabice DV Vrbovec, dok je treću nagradu, poklon bon u vrijednosti 300 kuna, osvojila skupina 2.a razreda II. osnovne škole Vrbovec, maskirana u Čupavce.

Turistička zajednica Grada Vrbovca i ove je godine pripremila posebnu nagradu, odlazak na jedan od karnevala 2016. godine, koju će podijeliti rasplesani Arapi 6.c razreda I. osnovne škole te Bake i djedovi 4.b razreda II. osnovne škole.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime