Vrbovec započeo pripreme s potpuno novim i mladim sastavom

0
Komunalac add

U Vrbovcu je u ljetnom razdoblju bila velika promenada, ispadanjem u 5. rang natjecanja klub je ostao bez kompletnog seniorskog sastava. Na Sajmištu više nema: Alena Babića, Josipa Colarića, Marija Ćosića, Marija Gašpara, Leonarda Jantoljaka, Nike Kralja, Ivana Lovrića, Vlatka Martinovića, Dominika Mikulca, braće Gabrijela i Martina Tolića, Marla Turka, Brune Škare, Hrvoje Videca i Mihaela Zrinščaka. Takav odlazak seniora se ne pamti jako dugo u vrbovečkoj povijesti, a kakve će to posljedice imate po klub tek će se vidjeti. Hoće li se netko od njih u međuvremenu vratiti u vrbovečko jato, isto tako će pokazati vrijeme. Vrbovec je krenuo s pripremama za natjecanje u 4. NL Središte skupina B na kojem se okupilo 17 uglavnom mladihi perspektivnih igrača, od kojih su nekolicina još uvijek u juniorskom statusu.

Predsjednik Dražen Prelog je zaželio uspješne pripreme, kako bi se što bolje uigrali jer se iz temelja stvara nova vrbovečka momčad te naglasio da će od idućeg tjedna stići i novi igrači kako bi se upotpunio igrački kadar za predstojeće prvenstvo.

Trener Antun Anthony Pavlović je s pomoćnikom Davorom Ciglerom obavio prozivku igrača i održao prvi trening na Gradskom stadionu. Na početku priprema bili su: Alen Bubnjar, Kristijan Colarić, Fabijan Fugaj, Karlo Jurinjak, Nikolas Lukić, Patrik Nemet, Filip Novosel, Marcel Sesvečan, Ante Topalović, Luka Varga i Bernard Vreš dok je opravdano bio odsutan Goran Trošić. Na početku priprema pristigli su:Andrej Jurakić (Sesvete), Goran Jurić (Rakovec), Milan Suša (Dubrava), Toni Vasilik (Lukavec), Luka Tičak (Zelina) iMatija Trošić (Ban Jelačić, Banovo). Vrbovec u pripremnom razdoblju ima dogovorene utakmice: 22.07. Borac (Imbriovec), 29.07. Tomislav Radnik (Sveti Ivan Žabno), 05.08. Koprivnica i 12.08. Novi Marof dok se još za 19.08. traži protivnik.

Pred Vrbovcem su zbilja zanimljive pripreme u kojem će trenerski dvojac Pavlović – Cigler imati itekako pune ruke posla kako da mladu i neiskusnu momčad što bolje pripreme za natjecanje u 4. NL Središte Zagreb skupinu B u kojoj se igra kvalitetan nogomet. Na početku priprema seniorskog sastava bio je član Izvršnog odbora Darko Jendriš, članovi Nadzornog odbora Darko Fugaj, Petra Jakopec i Đorđa Vasiljević, voditelj Nogometne škole Vrbovec Željko Majcen, trener Zlatko Kornet te Slavko Novosel i Anto Topalović. Iz kluba poručuju da su pripreme tek počele pa da su još uvijek otvorena vrata za nove igrače željni igračke afirmacije u Vrbovcu.Iako su u klubu svjesni da su preko noći ostali bez najboljih igrača, Uprava gaji optimizam da će ova mlada momčad uspjeti prevladati sve Scile i Haridbe natjecanja u 5. rangu hrvatskog nogometa.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime