Vrbovec u završnici do minimalnog trijumfa protiv Topa

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – TOP 1:0

Zagreb, Igralište NK Blato. Bez gledatelja.

Sudac: Ivo Firm. Pomoćnici Juraj Jović i Grgur Jović (svi iz Zagreba).

Strijelac: 1:0 G. Tolić.

VRBOVEC: Zrinščak, Babić, Novokmet, Krizmanić, Pluščec, G. Tolić, Martinović Tomas,  J. Colarić, Slišković, D. Colarić. Još su igrali: Bilić, Režabek, K. Colarić, Fugaj, Boroša, Trošić i Škaro.

Trener: Renato Jurčec.

TOP: Maglica, Žuti, Rupčić, Trupec, Jukić, Krnjus, Jakobašć, Sviben, Delač, Škarica, Blažević. Još su igrali: Peršin, Noršić, Dizdarević, Ačkar, Holetić, Mlinarić i Sakoman.

Trener: Hrvoje Komar.

Petoligaš Top iz Kerestinca Vrbovčane je iznenadio čvrstom, agresivnom i požrtvovnom igrom pa su Vrbovčani imali dosta problema u nametanju svoje igre. Iako igrači Topa nisu stvorili niti jednu stopostotnu šansu, na terenu su disciplinirao obrambeno igrali i parirali vrbovečkim napadima. Vrbovec je odigrao dobru partiju, ali u završnici akcija njihovim igračima nedostajao je precizni pas ili odlučnost da šutiraju u izglednim prilikama prema suparničkim vratima.

Prvu šansu Vrbovec je stvorio u 13. minuti kada je prema vratima Topa krenuo Martinović i sebično pucao sa 16 m, iako je imao slobodne suigrače Josipa Colarića i Sliškovića, i njegov udarac je završio u gostujućem bloku. U 20. minuti Martinović je iskosa tukao s 14 m, ali je golman Maglica sigurno uhvatio loptu. Slišković je u 27. minuti iskosa s desne strane sa 16 m pogodio vratnicu. Ponovo je Slišković okušao udarac u 35. minuti s ruba kaznenog prostora kojeg je Maglica obranio. U prvom poluvremenu zbog ozljede je zamijenjen igrač Topa Dino Škarica.

Na početku drugog poluvremena u 47. minuti Josip Colarić je izbacio Martinovića na desnu stranu koji vraća prizemnu loptu, a Domagoj Colarić puca sa 7 m i pogađa lijevu vratnicu.  Vrbovec je ponovo imao 100 postotnu šansu u 64. minuti jer se Martinović našao sam ispred Maglice koju mu je obranio šut s 10 m. Udarac Boroše u 73. minuti iskosa s lijeve strane s 18 m završio je iznad gostujućih vrata. Ipak bolju igru Vrbovec je okrunio u 88 minuti. Režabek je ubacio s desne strane, a Gabrijel Tolić s 10 m glavom postigao prekrasan pobjedonosni zgoditak u lijevi gornji kut.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime