Vrbovec u trećoj pripremnoj utakmici ugošćuje Bistru

0
Komunalac add

U Vrbovcu se sve više zagrijava atmosfera kako se bliži početak jesenskog dijela u 3. NL Centar, naporno se radi na treninzima i već je na rasporedu treća pripremna utakmica. Ovaj puta Vrbovec je domaćin Bistri, a utakmica se igra na Gradskom stadionu 3. kolovoza 2022. godine s početkom u 18,00 sati.

U pripreme Vrbovca uključila su se dva nova mlada igrača Marino Gašpar i Marlo Turk koji su stigli iz Sesveta, a koji su nogometne početke napravili u Vrbovcu. Upravo je i najveća borba u vrbovečkoj ekipi za pozicije tri mlada igrača koji će startati u početnoj jedanaestorici. Velika je konkurencija među mlađim nogometašima pa će trenerski dvojac Biškup – Ratkajec s novom pripremnom utakmicom provjeravati igračku formu upravo najmlađeg dijela vrbovečke momčadi. Svaka utakmica je novo dokazivanje ne samo mladih igrača koji ujedno i stječu prijeko potrebno iskustvo, samopouzdanje i vjeru u vlastite mogućnosti nego i za cjelokupni vrbovečki sastav.

Bistra je oduvijek bila neugodni protivnik Vrbovčanima, bilo da se radi o pripremnim ili prvenstvenim utakmicama, pa se i ovaj puta očekuje kvalitetna utakmica između dva protivnika.

U zimskom dijelu Vrbovec i Bistra su odigrali pripremnu utakmicu 12. veljače 2022. koja je završila pobjedom Vrbovčana. Za domaćina je bio dvostruki strijelac Josip Colarić, a za Bistru zgoditak je postigao Kotarski. Vrbovec je u prijašnje dvije pripremne utakmice doživio poraze od Samobora 1:5 i Bjelovara 0:3.

 

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime