Vrbovec u režiji braće Colarić potopio Lukavec

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 26. KOLO 3. HNL SREDIŠTE

VRBOVEC – LUKAVEC 4:0

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 200.

Sudac: Mihael Milin (Dugo Selo) 8. Pomoćnici: Dejan Kupres (Samobor) i Jurica Šarić (Dugo Selo). Četvrti sudac: Mario Stanić (Dugo Selo).

Delegat: Mirko Letić (Kutina).

STRIJELCI: 1:0 J. Colarić(62), 2:0 J. Colarić (85), 3:0 J. Colarić (87), 4:0 D. Colarić 92+2 11m).

VRBOVEC: Zrinščak 7,5, Frigan 8, K. Colarić 7,5, Krizmanić 7, Tomas 7,Ćosić 7, Škaro 7, (od 46. Nakić 7), Babić 7, (od 75. Trošić-), J. Colarić 8, (od 88. Lovrić -), D. Colarić 8, Slišković 7,5.

Trener: Dražen Biškup 7,5

LUKAVEC: Luter 6, Radulović 6, Grdenić 6, Ivezić 6, Althalter 5,5, Sedlaček 6, Žitković 5,5, (od 85. Bogadi -), Gudelj 6, Kahlina 5,5, Krpan 5,5, (od 89. Pavišić -), Cimeša 6, (od 89. Bosančić -)

Trener: Slaven Batavanja-Gičev 6.

IGRAČ UTAKMICE: Josip Colarić.

Vrbovec je u kvalitetnoj igri i u režiji braće Domagoja i Josipa Colarić potopio Lukavec, dok je treći brat Kristijan izvrsno odigrao na obrambenoj poziciji. Vrbovečki nogometaši su ujedno zabilježili i prvu proljetnu domaću pobjedu te tako ostali u borbi za plasman u Jedinstvenu 3. nogometnu ligu.

Vrbovec je od samog početka imao pritisak i igrao napadački nogomet dok je ekipa Lukavca uglavnom bila orijentirana na obrambenu igru. Međutim, domaća inicijativa nije urodila plodom jer su gostujući igrači vrlo dobro parirali domaćim napadima. Domagoj Colarić je prvi zaprijetio u 21. minuti kada je izveo slobodni udarac s 25 m kojeg je vratar Martin Nino Luter obranio. Lukavec je u 23. minuti izveo brzi kontranapad, ali je Mihael Zrinščak krajnjim naporom spriječio da gosti ne povodu. Uslijedio je udarac Sliškovića u 26. minuti koji je s 18 m uzdrmao prečku. U 45. minuti Slišković je bio prekratak pa nije uspio ugurati loptu u mrežu Lukavca.

U nastavku u 47. minuti Krešimir Frigan je dodao loptu Luki Nakiću koji se nije najbolje snašao pa je njegov udarac s 10-tak m završio iznad gostujućih vrata. Nova domaća šansa zbila se u 59. minuti u kojoj je Josip Colarić tukao s 14 m, ali je njegov šut obranio Luter i lopta je završila na prečki. Ipak bolju igru Vrbovec je pretvorio u rezultatsku prednost u 62. minuti utakmice. Domagoj Colarić je ubacio s desne strane, a Josip glavom svladao Lutera za vodstvo Vrbovca. Nakon toga su i gosti zaigrali ofenzivnije pa je u 83. minuti Danijel Kahline snažno opalio s 20-tak m, a Zrinščak izvanrednom intervencijom loptu skrenuo u korner. Ubrzo nakonj togaVrbovec je povećao vodstvo u 85. minuti. Domagoj Colarić je probio po desnoj strani i vratio prizemnu loptu na koju je natrčao Josip i pogodio u lijevi donji kut. Vrbovec je izveo u 87. minuti brzi kontranapad u kojem je Domagoj Colarić po treći puta asistirao Josipu koji je postigao hattrick. U sudačkoj nadoknadi u 90+2 minuti u gostujućem kaznenom prostoru srušen je Josip Slišković pa je sudac Mihael Milin dosudio najstrožu kaznu za Vrbovec. Kazneni udarac je sigurno izveo Domagoj Colarić za uvjerljivu i zasluženu pobjedu Vrbovca nad Lukavcem 4:0.

Sudačka trojka predvođena Mihaelom Milinom bila je na visini zadatke, utakmicu su odsudili vrlo dobro i imali kontrolu tijekom cijele igre. Na utakmici je bilo podijeljeno 7 žutih kartona. Kod Vrbovca su kartone dobili: Alen Babić i Krešimir Frigan, a kod Lukavca: Franko Žitković, Marko Grdenić, Petar Gudelj, Ilija Radulović i Martin Nino Luter.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime