Vrbovec u polufinalu kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije

0
Komunalac add

KUP UTAKMICA 1/4 F NS ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

CROATIA – VRBOVEC 1 : 3

HRASTJE, Igralište NK Croatia. Bez gledatelja.

Sudac: Tino Krečak (Velika Gorica). Pomoćnici: Danijel Rožić (Velika Gorica) i Matej Mrkeci (Mraclin).

Delegat: Dejan Budić (Vrbovec).

STRIJELCI: 0:1 Škaro (43), Martinović (70), 1:2 Pižir (80), 1:3 Škaro (90).

CROATIA: Pintar, K. Sever, Legin, Stojanović, Zaplatić, Gotal, Pižir, Blagec, (od 46. Kuraži), Frigan, Bukal, Habajec, (od. 60. Domitrović).

Trener: Vladimir Sever.

VRBOVEC: Bilić, Fugaj, (od 46. Krizmaić), K. Colarić, Novokmet, G. Tolić, Busija, Bubnjar, (od 65. Ćosić), Kliček, (od 46. Slišković), Hercig, (od 46. Martinović), D. Colarić, (od 46. Babić), Škaro.

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Bruno Škaro.

Vrbovec je opravdao ulogu favorita u Hrastju i protiv četvrligaša Croatije zasluženo ostvario pobjedu 3:1 te se plasirao u polufinale kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije.

Prvo poluvrijeme proteklo je u jalovoj inicijativi Vrbovčana u kojem je trener Dražen Biškup pružio priliku igračima koji manje igraju u prvenstvenim ogledima. Ipak bolju prezentaciju Vrbovčani su pretvorili u vodstvo u 43. minuti jer je Škaro glavom postigao gol.

Ulaskom petorice standardnih igrača, Vrbovec je zaigrao dominantno i povećao rezultat u 70. minuti, a strijelac je bio Martinović. Tračak nada domaćinu za moguće iznenađenje donio je Pižir u 70. minuti, koji je postigao prekrasan pogodak s 18 m preko živog zida. Vrbovečku pobjedu potvrdio je Škaro svojim drugim golom u 90. minuti.

Ponovo je za Vrbovec zaigrao Mario Ćosić, koji je doživio ozljedu 10. veljače 2021. godine na utakmici u Zagrebu protiv Bistre.

U polufinale kupa NS Zagrebačke županije su se pored Vrbovca još kvalificirali: Kurilovec, Samobor i Bistra.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime