Vrbovec u gostima pobijedio Naftaš Ivanić 3:0

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

NAFTAŠ IVANIĆ – VRBOVEC 0 : 3

IVANIĆ-GRAD, ŠRC Zelenjak. Gledatelja 30.

Sudac:Matija Spudić.Pomoćnici: Hrvoje Tišljar i Marin Medved (svi iz Ivanić-Grada).

STRIJECI: 0:1 Slišković (30), 0:2 J. Colarić (42), 0:3 Tomas (66).

NAFTAŠ IVANIĆ: A. Banović, Miličević, Rekarić, Slivar, Sabljak, Krsnik, D. Čuni, Sabolić, Božić, Brkić, Vrdoljak. Još su igrali: Kletečki, D. Banović, M. Čuni, M. Banović, Hadaš, Šeremet.

Trener: Zlatko Koletić.

VRBOVEC: Zrinščak, Frigan, M. Tolić, Krizmanić, Tomas, Ćosić, Trošić, Babić, J. Colarić, D. Colarić, Slišković. Još su igrali: K. Colarić, Boroša, Blažic, Topalović, G. Tolić, Lovrić, Bubnjar, Kliček.

Trener: Igor Ratkajec.

U prvoj pripremnoj utakmici trećeligaš Vrbovec je u jednoj žustroj, borbenoj i angažiranoj igri zabilježio pobjedu protiv petoligaša Naftaša Ivanića koji je pružio solidan otpor.

Tomas je u 4. minuti dijagonalom izbacio Sliškovića na lijevoj strani koji je potom sebično pucao, njegov je udarac obranio Alen Banović, odbijanac s 10 m tukao Josip Colarić, ali se još jednom obranom istaknuo domaći vratar. Gosti su bolju igru okrunili u 30. minuti utakmice. Frigan je centrirao s desne strane, a Slišković s 10 m neobranjivo pogodio u lijeve rašlje. Prvi ozbiljni domaći udarac uputio je u 35. minuti Sabljak s lijeve strane s 10-tak m, ali je njegov udarac obranio Zrinščak. Vrbovec je povećao vodstvo u 42. minuti jer je Domagoj Colarić asistirao bratu Josipu, koji je zaobišao vratara Alena Banovića i loptu plasirao u mrežu. Slišković se u 45. minuti izborio za loptu koju je potom dodao Josipu Colariću, ali je njegov udarac s 10 m završio uz desnu vratnicu.

U drugom poluvremenu treneri Koletić i Ratkajec su pružili šansu i pričuvnim igračima pa je igra malo pala na brzini i kvaliteti igre, ali se opet igralo požrtvovno i bez kalkulacija. Boroša je u 58. minuti centrirao s lijeve strane, a loptu je glavom zahvatio Krizmanić koja je završila iznad domaće prečke. U 65. minuti Josip Colarić je izveo slobodni udarac s 25 m iskosa s lijeve strane, a vratar Banović krajnjim naporom loptu izbacio u korner. Upravo je iz tog kornera u 66. minuti Vrbovec stigao do trećeg pogotka. Boroša je ubacio loptu s desne strane, a Tomas glavom postigao gol. Božić je u 73. minuti tukao slobodni udarac s 22 m, ali se Zrinščak nije dao iznenaditi. Vrbovec je u 81. minuti izveo brzi kontranapad u kojem je Topalović s desne strane vratio loptu Josipu Colariću koji s 10-tak m puca pored lijeve stative. U 88. minuti Miličević je u solo prodoru prošao par gostujućih igrača i potom tukao s 11 m, međutim loptu s gol crte izbio je Gabrijel Tolić pa je gostujuća mreža bila sačuvana.

Vrbovčani su tijekom cijele utakmice imali inicijativu i gradili napadačke akcije, dok su igrači Naftaša Ivanića pokušavali zaprijetiti preko brzih kontranapada. Na kraju sasvim zaslužena pobjeda Vrbovca koji su mogli postići i još koji gol više. U dresu Vrbovca debitirali su Josip Blažić i Ante Topalović.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime