Vrbovec u finišu utakmice potvrdio pobjedu protiv Stupnika

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 7. KOLO  4. NL SREDIŠTE SKUPINA B

VRBOVEC  – STUPNIK 3:1

VRBOVEC,Gradski stadion. Gledatelja 120.

Sudac: Stjepan Sučić (Velika Gorica) 7,5. Pomoćnici: Martin Štulec (Donja Zdenčina) i Martin Holetić (Sveti Martin pod Okićem).

Delegat: Hrvoje Vulić (Novska).

STRIJELCI: 1:0 Reganham (36),2:0 Ferenčak (57), 2:1 Perić (75), 3:1 Tičak (88).

VRBOVEC: Eremija 7, Varga 6,5, (od 73. Dugac -), Pavić 6,5, M. Trošić 6,5, Legin 6,5, Silva 7,5, G. Trošić 7, Reganham 7,5, Frigan 7, (od 58. Kobelščak 6,5), Granđa 7, (od 73. Tičak -), Ferenčak 6, (od 78. Fugaj -).

Trener: Antun Anthony Pavlović 7.

STUPNIK: D. Brkić 6, Roguljić 6, Karasman 6, (od 46. Kovačević 6,5), Marijan 6, (od 60. Vlahović 6), Perić 7, Galić 6, Palić 6, (od 60. Jozić 6), Kleščić 6,5, Zelenika 7, Adžemović 6,5, K. Brkić 6.

Trener: Siniša Roguljić 6.

IGRAČ UTAKMICE: Gabrijel Dos Anjos Reganham.

Nekadašnji trećeligaši Vrbovec i Stupnik su po kišovitom vremenu odigrali uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu u kojoj je domaćin tek u samoj završnici riješio pitanje pobjednika i zasluženo osvojio sva tri boda.

Prvih dvadeset minuta proteklo je u borbenoj i živoj igri, ali bez izrazitih prilika na bilo kojoj strani. Domaćin je izveo lijepu akciju u 20. minuti u kojoj su sudjelovali Frigan i Varga, a Goran Trošić je s 12 m šutirao pored desne vratnice. Uzvratili su gosti u 23. minuti kada je Zelenika snažno tukao loptu s 18 m koja je završila iznad prečke. Vrbovec je poveo u 36. minuti. Reganham je proigrao Frigana na desnoj strani, a on je pogodio sa 16 m prečku, odbijenu loptu zatim je Reganham iz blizine pospremio u gostujuću mrežu. U 43. minuti Galić je silovito tukao s 14 m, ali je Eremija obranio udarac.

U nastavku su gosti zaigrali puno agresivnije i angažiranije što je otvorilo puno više prilika domaćoj momčadi. Frigan je u 55. minuti probio desni bok i vratio prizemnu loptu koju je Reganham propustio prema Ferenčaka koji se našao u 100 postotnoj prilici, ali je njegov udarac s 8 m završio uz lijevu vratnicu. Ipak se Ferenčak u 57. minuti iskupio postigavši pogodak iz desnog kornera. Zelenika je u 60. minuti opalio po lopti sa 16 m koja je prohujala pored lijeve vratnice. Velika prilika za goste dogodila se u 62. Minuti kada je Eremija pogrešno procijenio situaciju, a Perić iskosa s desne strane sa 7 m prebacio domaća vrata. Lijepu domaću akciju u 66. minuti pokrenuo je Reganham, a Goran Trošić nesebično dodao loptu neometanom Ferenčaku, ali je njegov udarac s 10 m prohujao uz lijevu vratnicu. Udarac Kobelščaka u 71. minuti sa 16 m sigurno je obranio Darijo Brkić. Domaće promašaje gosti su kaznili u 75. minuti kada je Perić iz slobodnog udarca s 18 m neobranjivo pogodio u desni gornji kut. Vlahović je opasno zaprijetio u 77. minuti, ali je njegov šut s 18 m obranio Eremija. U 83. minuti je Perić izveo udarac s 20 m kojeg je Eremija obranio, kao i odbijenu loptu koju je s 5 m pucao Galić. U dramatičnom finišu u 88. minuti Vrbovec je riješio pitanje pobjednika. Fugaj je probio po desnom boku i vratio loptu koju je Tičak iz blizine ubacio u gostujuću mrežu za zasluženi trijumf Vrbovca protiv Stupnika 3:1.

U vrbovečkim redovima su se svojom igrom istaknuli Reganham, Silva, Frigan, Eremija i Goran Trošić, dok su u gostujućim redovima prednjačili Perić i Zelenika. Sudac Stjepan Sučić je dodijelio tri opomene. Kod Vrbovca su požutjeli Ivan Legin i Goran Trošić, a kod gostiju Matija Marijan.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime