Vrbovec u drugom poluvremenu do pobjede protiv Maksimira 3:0

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 12. KOLO 3. HNL

VRBOVEC – MAKSIMIR 3 : 0

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 100.

Sudac: Mihael Milin 7,5. Pomoćnici: Jurica Šarić i Dario Pranjić (svi iz Dugog Sela). Četvrti sudac: Domagoj Čurdo (Zagreb).

Delegat: Ivan Blažičević (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0 Nakić (56), 2:0 D. Colarić (72), 3:0 J. Colarić (77 11m).

VRBOVEC: Zrinščak 7, Frigan 7,5, M. Tolić 7, Krizmanić 7,5, Ćosić 7,5, Babić 6, (od 46. Trošić 7), Škaro 6, (od 46. Slišković 7), Bubnjar 6, (od 46. Nakić 7,5), J. Colarić 7,5, Tomas 7, D. Colarić 7,5.

Trener: Dražen Biškup 7.

MAKSIMIR: Mikulić 6, Starčić 7, Kondres 6,5, Soldić 6,5, (od 67. Božić -), Abramović 7, (od 85. Lukić -), Bastalec 6, (od Mamić -), Mraković 6,5, Glavinić 6,5, Vidović 6, (od 85. Kukrika -), Rosandić 6,5, (od Ljuboja -), Krznar 7.

Trener: nema.

IGRAČ UTAKMICE: Domagoj Colarić.

Prvo poluvrijeme između Vrbovca i Maksimira proteklo je u borbenoj i žustroj igri i jalovoj inicijativi Zagrepčana. U 29. minuti Vidović je ubacio s desne strane, Rosandić je bio najviši u skoku, ali je glavom s 7 m pucao iznad domaćih vrata. Domagoj Colarić je u 45. minuti povukao kontranapad po desnoj strani i ubacio oštru loptu na 10-tak metara koju je brat Josip šutirao iznad gostujuće prečke.

Ulaskom Luke Nakića, Josipa Sliškovića i Gorana Trošića u drugom poluvremenu, konačno se „probudio“ Vrbovec koji je poveo u 56. minuti. Domagoj Colarić je izveo korner s desne strane, a Nakić efektno glavom zabio s 10 m prvijenac ove jeseni u dresu Vrbovca. Kešimir Frigan je u 62. minuti probio po desnom boku i potom vratio prizemnu loptu koju je Domagoj Colarić s 10-tak m šutirao pored lijeve stative. U 72. minuti zbio se najljepši trenutak na utakmici u režiji velemajstora Domagoja Colarića, koji je postigao prekrasan zgoditak iz slobodnog udarca s 25 m preko živog zida, neobranjivo u lijeve gostujuće rašlje. Utakmica je bila riješena u 77. minuti kada je Josip Colarić bio srušen u gostujućem kaznenom prostoru pa je sudac Milin dosudio kazneni udarac za domaćina. Najstrožu kaznu izveo je sigurno sam Josip Colarić u desni donji kut za zasluženu pobjedu Vrbovca 3:0.

Nije toliko loše igrao Maksimir koliko pokazuje rezultat, ali u svojim redovima nisu imali raspoložene strijelce. S druge strane i vrbovečka obrana odigrala je srčano, odgovorno, discipliniramo i požrtvovno pa gosti nisu imali izrazitih „mrtvaca“, već poluprilike koje je obranio vratar Mihael Zrinščak. Vrbovečki napadači braća Colarić i Luka Nakić su odigrali vrlo dobru utakmicu i zabijali svoje šanse koji su tako doprinijeli pobjedi svojem klubu.

Kod Vrbovca je žuti karton dobio Bruno Škaro, a kod Maksimira su javne opomene uknjižili: Mislav Glavinić, Marijan Starčić i Ivan Kondres.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime