Vrbovec trijumfalno u gostima protiv Kurilovca

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 6. KOLO 3. NL CENTAR

KURILOVEC – VRBOVEC 0: 3

VELIKA GORICA, ŠRC Udarnik. Gledatelja 150.

Sudac: Mihael Ljeljak. Pomoćnici: Hrvoje Radić i Dominik Jurčec (svi iz Zagreba).

Delegat: Ivica Grgić (Duga Resa).

STRIJELCI: 0:1 Bubnjar (51), 0:2 Slišković(62), 0:3 Colarić (77).

KURILOVEC: Lalić, Šarić, Bakula, (od 66. Grdenić), Alili, (od 75. Radoš), Crnov, (od 75. Kotrmam), Pezo, (od 66. Stojaković), Matoš, Kušec, Završki, A. Čosić, Ivković (od 54. Pušić).

Trener: Senad Harambašić.

VRBOVEC: Zrinščak, Trošić, (od 68. Colarić), M. Tolić,Jantoljak, Mikulec, Ćosić,Turk, (od 46. Slišković), Bubnjar,(od 85. Škaro), Martinović, Babić, (od 87. Gašpar), G. Tolić.

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Josip Slišković.

Vrbovec je ostvario prvu jesensku pobjedu u Velikoj Gorici protiv Kurilovca u kojoj je izdominirao domaćina u drugom poluvremenu i sasvim zasluženo osvojio sva tri boda.

Prvo poluvrijeme između Kurilovca i Vrbovca proteklo je u laganoj, jalovoj inicijativi domaćina, ali se igra uglavnom odvijala između dva kaznena udarca. Domaćin je nastojao kroz kombinatornu igru steći prednost dok su se gosti predstavili kao staložena momčad koja je odigrala borbeno i disciplinirano u zatvaranju svih gostujućih napada.

Ulaskom Josipa Sliškovića i Josipa Colarića u drugom poluvremenu Vrbovec je preuzeo inicijativu pa je plod bolje igre gostiju nagrađen vodstvom u 51. minuti. Alen Bubnjar je postigao vodeći zgoditak za goste. Poslije domaćeg vodstava Kurilovec više nije imao snage vratiti se u utakmicu jer su gosti kontrolirali i nametnuli u potpunosti svoj stil igre. Vrbovec je povećao vodstvo u 62. minuti preko najboljeg igrača utakmice Josipa Sliškovića koji je svladao domaćeg vratara Franka Lalića. Sve je bilo riješeno u 77. minuti kad se u strijelce upisao i Josip Colarić za uvjerljivu pobjedu Vrbovca protiv Kurilovca 3:0. Definitivno momčadska pobjeda Vrbovca koju je kapetanski predvodio Mario Ćosić i u kojoj su svi igrači sjajno odigrali utakmicu. Vrbovčani su trijumfom u Velikoj Gorici zadržali visoko 3. mjesto na tablici 3. NL Centar.

Sudac Mihael Ljeljak nije imao previše posla u dodjeljivanju disciplinskih mjera jer je opomenuo samo dva igrača Vrbovca i to Gorana Trošića i Vlatka Martinovića.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime