Vrbovec svladao Bistru 4:2

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – BISTRA 4 : 2

 VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 80.

Sudac:Mihael Krvarić (Samoborec). Pomoćnici:Kristina Vitez (Vrbovec) i Mislav Fugaj (Tučenik).

STRIJELCI: 1:0 Slišković (21), 2:0J. Colarić (37 11m), 2:1 Rašić(43), 3:1 Martinović (70), 4:1 Škaro (79), 4:2 Vodopijak (88).

VRBOVEC: Zrinščak, Trošić, M. Tolić, Mrazović, Jantoljak, Ćosić, Bubnjar, G. Tolić, J. Colarić, Babić, Slišković, još su igrali: Kralj, Škaro, Lovrić, K. Colarić, Martinović, Turk, Kliček, Gašpar.

Trener: Dražen Biškup.

BISTRA: Matovinović, Pejić, Vodopijak, Šinko, Lučak, Kukec, Jolić, Mandić, Rašić, Pavlović, Nikšić,još su igrali: Jakopić, Ljubić, Hlup, Kereša, Brcko, Seleš.

Trener: Tadija Bekavac.

U borbenoj i zanimljivoj utakmici između Vrbovca i Bistre, na početku otvaranja gosti su u 12. minuti prvi ozbiljno zaprijetili. Pejić je ubacio loptu s desne strane, a Rašić neometan s 10 m silovito nogom tukao pored lijeve vratnice. Vrbovec je uzvratio u 19. minuti. Ćosić je izveo korner s desne strane, Trošić je najviši u skoku i glavom zahvatio loptu koju su gosti izbili s gol crte. Domaćin je poveo u 21. minuti iz jedne naizgled bezopasne situacije. Slišković je iskoristio nesmotrenost gostujuće obrane i s 10-tak m zabio gol u desni donji kut. Poslije vodstva Vrbovec je zagospodario terenom dok su se gosti povukli i čekali svoje šanse iz kontranapada. Bubnjar je bio srušen u 37. minuti u gostujućem kaznenom prostoru, a sudac Krvarić je dosudio kazneni udarac za domaćina tek nakon signalizacije pomoćnog suca Fugaja. Josip Colarić je sigurno izveo udarac s bijele točke za povećanje domaćeg vodstva. Nova prilika za Vrbovec zbila se u 41. minuti jer je Slišković probio po lijevoj strani, ubacio loptu koju je glavom šutirao Josip Colarić iznad gostujućih vrata. Bistra je smanjila rezultat u 43. minuti. Nikšić je prošao Trošića po lijevoj strani i vratio loptu Rašiću koji s 10 m efektno zakucava loptu ispod prečke nemoćnog Zrinščaka.

Na početku drugog poluvremena u 46. minuti Kristijan Colarić je ubacio s lijeve strane, a udarac glavom Martinovića završio iznad prečke. Potom su gosti imali laganu inicijativu dok se Vrbovec disciplinirano i taktički vrlo dobro branio. Rašić je u 66. minuti izveo slobodni udarac s 20 m, ali se domaći vratar Kralj istaknuo izvanrednom intervencijom.U 70. minuti Kristijan Colarić je asistirao Martinoviću koji je s ruba kaznenog prostora postigao prekrasan pogodak u donji lijevi kut. Kliček se u 79. minuti izborio za loptu i dodao Škari koji s 14 m pogađa po četvrti puta mrežu Bistre. U samoj završnici utakmice u 88. minuti Vodopijak je snažnim udarcem iz blizine matirao vratara Kralja pa je utakmica završila zasluženom pobjedom Vrbovca protiv Bistre 4:2.

Vrbovec je odigrao vrlo dobru utakmicu u kojoj su se istaknuli domaći napadači, ali je vrbovečka momčad još uvijek u fazi uigravanja u kojoj se poseban naglasak stavlja na mlađe igrače. Bistra se predstavila kao kvalitetna momčad koja je isto tako prožeta oscilacijama u igri. Gledatelji su na utakmici mogli uživati u igri obiju momčadi koje nisu kalkulirale i u kojoj je je bili postignuto 6 zgoditaka.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime