Vrbovec slomio otpor Tomislava Radnika u finišu utakmice

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – TOMISLAV RADNIK 3 : 0

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 100.

Sudac: Mihael Krvarić (Samoborec). Pomoćnici: Gordana Katušić (Gradec) i Blaž Crnoja (Celine).

STRIJELCI: 1:0 Kobelščak (60 11m), 2:0 Ferenčak (78), 3:0 Jurinjak (81).

VRBOVEC: Eremija, Trošić, Legin, Vreš, Pavić, Sever, Tičak, Kobelšlak, Nemet, Frigan, Fugaj. Još su igrali: Lukić, Jurinjak, Ferenčak, Dugac, Granđa, Varga, Sesvečan.

Trener: Antun Anthony Pavlović.

TOMISLAV RADNIK: Kump, Benković, Hmelina, Selak, Kirin, H. Ledinski, Sokač, Jambrešić, Mesec, Dimović, Dubravec. Još su igrali: Tkalčec, I. Ledinski, Blažević, Bošnjak, Čičak.

Trener: Marko Baložić.

Oko stotinjak znatiželjnih gledatelja većinom iz Vrbovca i manjim dijelom iz Svetog Ivana Žabna prisustvovalo je otvorenju nove sezone na Gradskom stadionu Vrbovec između sastava Vrbovca i Tomislava Radnika. Prvo poluvrijeme proteklo je u ravnopravnoj, izjednačenoj, ali u bezidejnoj igri koja se odvijala između dva kaznena prostora. Uz puno trke i borbenosti, ali i s puno pogrešaka, netočnih dodavanja prva dionica je odigrana bez ijedne prave prilike na bilo kojoj strani.

U drugom poluvremenu Vrbovčani su zaigrali puno angažiranije i preuzeli inicijativu dok  gosti iz Svetog Ivana Žabna nisu više mogli ravnopravno parirati pa su bili orijentirani na obranu i na kontranapade. Kobelščak je u 49. minuti dubinskom loptom proigrao Frigana koji je iskosa s desne strana s 10-tak m oštro šutirao, a Kump obranio udarac. Opasno su udarcima s polu distance zaprijetili Kobelščak i Sever koje je sigurno hvatao Kump. Gosti su zaprijetili u 54. minuti preko Benkovića koji je snažno tukao s desne strane s 16 m, a Eremija udarac skrenuo u korner. Vrbovec je poveo u 60. minuti iz kaznenog udarca, jer je u gostujućem kaznenom prostoru bio srušen Frigan, kojeg je sigurno realizirao Kobelščak. U završnici utakmice gostima je ponestalo koncentracije i fizičke spreme pa je Vrbovec u potpunosti zagospodario terenom. Granđa je u 74. minuti probio po desnoj strani i vratio prizemnu loptu koju je s 7 m zahvatio Frigan, a još ljepše intervenirao Kump. Udarac Jurinjaka u 76. minuti s 16 m sjajno je obranio Kump. Ferenčak je izveo korner s lijeve strane u 76. minuti, Legin sa 7 m glavom tukao, a Kump bravurozno obranio šut. Domaćin je nakon bolje igre povećao vodstvo u 78. minuti, a strijelac je bioFerenčak.U 81. minuti Jurinjak je s ruba kaznenog prostora efektno pogodio u lijevi gornji kut. Jurinjak je opasno zaprijetio u 85. minuti, ali se Kump nije dao iznenaditi. U 88. minuti Jurinjak je opet šutirao s 16 m, Kump krajnjim naporom skrenuo loptu koja je pogodila prečku. Utakmica je na kraju između Vrbovca i Tomislava Radnika zasluženo pripala domaćinu 3:0.

Kod Vrbovca su se svojom igrom istaknuli: Frigan, Jurinjak, Varga, Eremija i Kobelščak, a kod gostiju: Kump, Benković i Dimović. U vrbovečkom dresu su debitirali: Alan Dugac, Leonardo Ferenčak, Nikola Granđa, Ivan Legin, Luka Tičak i Karlo Sever.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime