Vrbovec se odlijepio od dna, sada čeka “fenjeraša”

0
Komunalac add

Nogometaši Vrbovca osvojeni su veliki bod u Dugom Selu na kraju skupo platili. Podsjetimo, bod je za Crvene osigurao Domagoj Colarić i to u 95. minuti susreta, a u istoj je minuti njegov brat Josip zaradio izravni crveni karton, zbog prigovora sucu. To znači da ga u subotu sigurno nema u sastavu, a nadležna će mu tijela „odrezati“ između dvije i tri utakmice.

Ali, trenerima Bradiću i Fuliru tu nije kraj brigama. Mašić je u Dugom  Selu zaradio treći žuti karton, a do kraja polusezone, gotovo zasigurno, izvan igre će biti i Zebić, kojemu je još u utakmici protiv Gaja Mače na sajmištu pukla kost.

Sada Vrbovčani imaju dva boda i pobjegli su s dna ljestvice (iza su Špansko  i Lučko), a u subotu u 5. kolu na Sajmište dolazi Lučko.

To je bivši drugoligaš i neće nam biti lako, bez obzira što se trenutno nalazi na zadnjem mjestu. To samo potvrđuje kako je ovo jaka i zahtjevna liga, u kojoj nema lakih protivnika i nema lakih utakmica. Mi ćemo, naravno, učiniti sve da postignemo što bolji rezultat – najavljuje Bradić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime