Vrbovec puca na sam vrh

0
Komunalac add

U Vrbovcu vrije kao u košnici jer se radi seniorska križaljka kako bi se složila nogometna momčad koja bi se borila za povratak u 3. NL Centar. Naime, Uprava na čelu s predsjednikom Draženom Prelogom nije otišla na godišnji odmor nakon završene sezone nego se dovode igračka pojačanja i kuju planovi kako bi Vrbovec jesenski dio dočekao spreman u borbi za naslov u 4. NL Središte skupina B.

Trener Emanuel Benković rekao je da je prošla sezona bilo turbulentno razdoblje za klub, ali je na kraju najbitnije da je osiguran ostanak. – Ja i moj kolega Matej Golubić preuzeli smo ekipu dva tjedna prije početka proljetnog dijela gdje u zimskom prijelaznom roku nismo mogli dovesti željena pojačanja. Ekipu je napustilo par bitnih igrača i ostali su samo većinom juniori i par starijih igrača. Najbitnije je bilo ekipu “dignuti” psihološki što smo i učinili dok nam ozljede i kartoni nisu smanjili ionako okrnjen sastav – istaknuo je Benković.

Dodao je da su ambicije kluba za novu sezonu 2024./25. visoke i Upravu zanima samo borba za vrh tablice i povratak u 3. NL Centar. – Iz tog razloga u suglasju s Upravom kluba radimo na dovođenju kvalitetnih i zvučnih pojačanja. Do sada su već dovedeni povratnici – bivši vrbovečki igrači braća Domagoj Colarić (Mladost Ždralovi) i Josip Colarić (Austrija) i Ivan Filipović (Dugo Selo) te Nikola Rak (Tigar Sveta Nedelja), Deni Kakša (Dugo Selo) i Matija Puhin (Lonja). Još uvijek pregovaramo sa potencijalnim pojačanjima i sigurno nećemo stati na ovome. Igrački kadar za iduću sezonu će sigurno biti puno kvalitetniji nego proteklih godina i mogu već sada obećati, da će vrbovečki navijači sigurno gledati bolji nogomet i bolje rezultate nego što je to bilo prošlih godina – zaključio je Benković.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime