Vrbovec prvenstvo završio porazom od Kurilovca

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 34. KOLO 3. HNL SREDIŠTE

KURILOVEC – VRBOVEC 3:1

KURILOVEC, Igralište SRC Udarnik. Gledatelja 80.

Sudac: Antonio Krizmanić (Zagreb). Pomoćnici: Hrvoje Radić (Zagreb) i Andrej Horvatinović (Petrinja). Četvrti sudac: Zvonimir Landeka (Velika Gorica).

Delegatkinja: Vesna Joha (Karlovac).

STRIJELCI: 0:1 D. Colarić (20), 1:1 Selman (70), 2:1 Resler (87), 3:1 Župetić (88).

KURILOVEC: Halilić, Tolj, (od. 89. Milatović), Musa, Resler, Alili, (od 46. Župetić), Selman, (od 90+1 Čačić), Bolješić, Matoš, Lušec, Radoš, Knežić.

Trener: Senad Harambašić.

VRBOVEC: Zrinščak, Frigan, K. Colarić, M. Krizmanić, Lovrić, Ćosić, D.Colarić, Škaro, (od 46. Nakić), J. Colarić, Tomas, Slišković, (od 79. Trošić).

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Matej Resler.

Vrbovčani su porazom od Kurilovca u finišu utakmice završili sezonu 2021./22. u 3. HNL-u Središte. Gosti su poveli zgoditkom Domagoja Colarića u 20. minuti. Vrbovec je u prvom poluvremenu imao inicijativu, bio bolja momčad i imao nekoliko izglednih prilika koje nije realizirao.

U drugom poluvremenu gosti nastavljaju s inicijativom, a pitanje pobjednika mogao je riješiti Luka Nakić koji je imao 100 % priliku, ali je njegov udarac obranio vratar Matija Halilić. I kako to veće biva kad ne iskoristiš svoje šanse, protivnik te kazni. Vrbovec je do 70. minute bio u rezultatskoj prednosti, ali tada je Đevad Selman izjednačio rezultat. I kada se činilo da će utakmica završiti miroljubivim rezultatom, Vrbovčani su još jednomovog proljeća potonuli u samoj završnici utakmice. Najprije je Matej Resler u 87. minuti preokrenuo rezultat u korist Kurilovca, a Filip Župetić minutu kasnije potvrdio domaću pobjedu 3:1. Neshvatljivo je kako su Vrbovčani darovali pobjedu Kurilovcu, jer su takoreći samog sebe pobijedili.

Utakmica je bile bez neke rezultatske važnosti pa je odigrana u „prijateljskom ozračju“ zbog čega nije bilo niti jednog žutog kartona. Vrbovec je prvenstvo 2021./22. u 3. HNL Središte na kraju završio na 7. mjestu. Od 34 utakmice ostvario je 14 pobjeda, 7 utakmica odigrao neriješeno i doživio 13 poraza uz gol razliku 56:59.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime