Vrbovec poveo, a Sava Strmec zasluženo izjednačila u finišu utakmice

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 7. KOLO 3. NL CENTAR

VRBOVEC – SAVA STRMEC 1:1

 VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 150.

Sudac: Antonio Krizmanić6. Pomoćnici: Mislav Krmar i Marin Stanković(svi iz Zagreba).

STRIJELAC:1:0Slišković(78), 1:1 Grofelnik (89).

Delegat: Ratomir Kramar (Marija Bistrica).

VRBOVEC: Zrinščak6,Mikulec 6, M. Tolić 6, Jantoljak6,Ćosić 6,5, Trošić 6,5, (od 86. Škaro -), Turk 6, (od 63. Colarić 6,5), Babić 6,5, Bubnjar 6,5, Martinović 6, Slišković 6,5.

Trener: Dražen Biškup 6,5.

SAVA STRMEC: Đurđek 6,5, Marić 6, Vrančić 6, (od 77. Jakovljević -), Kos 6,5, Mršić 7, Grofelnik 7, Vidović 6,5, Manzin 6,5, Kižlin 6,5, Moštak 6,5, Plojović-Beriša 6, (od 70. Brkić -).

Trener:Dražen Bobinec 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: Luka Grofelnik.

Novajlija u ligi Sava Strmec je iznenadila Vrbovec jer je odigrala kvalitetnu utakmicu i koja je stvorila izraženije prilike za pogotke dok je domaćin imao jalovu inicijativu i odigrao utakmicu u blijedom izdanju.

Vrbovec je u 1. minuti imao 100 % priliku, ali je udarac Martinoviću s 10-tak m obranio Đurđek. Uzvratili su gosti u 4. minuti jer je Mršić snažno opalio s 16 m pored desne vratnice. U 22. minuti Martinović je dodao loptu Sliškoviću koji je iskosa s lijeve strane s 10-tak m tukao iznad gostujućih vrata. Lijepu domaću akciju u 33. minuti započeo je Trošić, a Slišković dodao loptu Babiću koji je s 12 m šutirao u Đurđeka. Na Sliškovićevo dodavanje u 45. minuti Martinović je pucao iz poluokreta, ali je Đurđek obranio udarac.

U drugom poluvremenu gosti su zaigrali puno slobodnije i ravnopravno parirali bezidejnim domaćim nogometašima. Mršić je u 49. minuti ubacio loptu s desne strane, ali je udarac glavom Manzina s 5 m završio pored desne vratnice. Grofelnik je u 60. minuti s 18 m pogodio desnu vratnicu, a lopta se odbila u lijevu vratnicu nakon čega su domaći igrači izbacili loptu s gol crte.

U 68. minuti pao/srušen je u kaznenom prostoru Josip Colarić, loptu je prihvatio Martinović koji je 10 m tukao visoko iznad gola. Mršić je u 71. minuti u brzom kontranapadu dodao loptu Grofelniku koju se našao na 10 m u velikoj prilici, ali je šutirao uz lijevu vratnicu. Na ubačaj Bubnjara u 75. minuti s desne strane Tolić glavom puca pored desne vratnice. Vrbovec je poveo u 78. minuti. Loptu je s desne strane ubacio Babić, a u gužvi je loptu prihvatio Slišković i s 14 m prizemnim udarcem svladao Đurđeka. Pritisak gostiju isplatio se u samoj završnici utakmice u 89. minuti.Kižlin je ubacio s desne strane, a Grofelnik pored zbunjene domaće obrane iz blizine postigao pogodak za najrealniji rezultat utakmice 1:1.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime