Vrbovec poražen od Rugvice Save

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 18. KOLO 4. NL SREDIŠTE SKUPINA B

VRBOVEC  – RUGVICA SAVA 0:3

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 250.

Sudac: Dario Cikojević (Novaki) 7. Pomoćnici: Ivan Rešetar (Samobor) i Ivan Žakman (Zagreb).

Delegat: Zlatko Petrac (Velika Buna).

STRIJELCI: 0:1 Mikulić (27 11m), 0:2 Pavlović (71), 0:3 Pavlović (83).

VRBOVEC: Hranjec 6, Nemet 5, (od 46. Legin7), Ferenčak 5, Dugac 6, M. Cetina 6, Kolbelščak 5, (od 46. Lukić 6), Sever 6, (od 84. Novosel -), Granđa 6, (od 84. Varga -), Stjepanović 5, (od 84. Paić -), Frigan 6, Fugaj 5,5, (od 46. Bubnjar 6).

TRENER: Emanuel Benković 6.

RUGVICA SAVA: Andrijanić 7, (od 88. Šibenik -), Agatić 7,5, Razum 7, (od 46. Milković 7), Baković 7,5, P. Cetina 7,5, Džijan 7,5, Matijević 7, (od 46. Josipović 7), Lović 7,5, (od 88. Delač -), Mikulić 8, Pavlić 7, Pavlović 8.

TRENER: Nenad Pavičić 7,5.

CRVENI KARTON: Krešimir Frigan (78) dvije opomene.

IGRAČ UTAKMICE: Robert Pavlović.

Vrbovec i Rugvica Sava su odigrali lijepu, kvalitetnu i borbenu utakmicu koja je na kraju  zasluženo pripala gostima rezultatom 0:3. Gosti su bolje otvorili utakmicu i već u 2. minuti je Matijević probio po lijevoj strani i s 10 m šutirao pored lijeve vratnice. U 9. minuti je Pavlović tukao s 10 m pored desne vratnice. Nova gostujuća prijetnja zbila se u 12. minuti jer je Matijević ubacio loptu s desne strane, a Mikulićev udarac glavom Hranjec krajnjim naporom obranio. Domaćin je uzvratio u 17. minuti, ali je udarac Fugaja s lijeve strane završio pored desne vratnice. Vrbovčani su izveli lijepu akciju u 19. minuti u kojoj je Frigan dodao loptu Severu koji je snažno pucao s 18 m uz desnu vratnicu. Gosti su izigrali domaću obranu u 25. minuti, ali je Mikulić s 10 m pogodio desnu vratnicu. No, Rugvica Sava je ipak povela u 27. minuti jer je Nemet u svom kaznenom prostoru srušio Agatića i sudac Cikojević je dosudio kazneni udarac kojeg je sigurno realizirao Mikulić. Potom je Vrbovec bolje zaigrao i u 32. minuti ozbiljno zaprijetio jer je na Ferenčakovo dodavanje Fugaj pucao tik uz desnu vratnicu. Udarac Kobelščaka u 34. minuti s ruba kaznenog prostora završio je u gostujućem bloku. Granđa je u 36. minuti s 20 m pogodio prečku nakon čega su gostujući obrambeni igrači ispucali loptu.

Vrbovec je u drugom poluvremenu zaigrao puno borbenije i žustrije dok su se gosti povukli i čekali svoje šanse iz brzih kontranapada. U 47. minuti velika prigoda za domaćina jer je Andrijanić pogrešno dodao loptu koju je presjekao Stjepanović, ali je njegov udarac 10 m bravurozno obranio Andrijanić i tako se iskupio za svoju pogrešku. Lović je u 58. minuti tukao s 14 m pored desne vratnice. Friganov udarac u 63. minuti sa 18 m Andrijanić je sigurno uhvatio. Dugac je u 66. minuti ubacio loptu s lijeve strane, a Stjepanović s 5 m glavom pogodio desnu vratnicu. U jeku domaćih napada u 71. minuti gosti su izveli brzi kontranapad u kojem je Mikulić dodao loptu Pavloviću koji je iz blizine matirao Hranjeca. Nakon što je sudac Cikojević isključio domaćeg kapetana Frigana u 79. minuti zbog drugog žutog kartona domaćin više nije imao snage za bilo kakav ozbiljniji pritisak. Gosti su u 83. minuti ponovo izveli brzi kontranapad s lijeve strane u kojem je Mikulić šutirao, Hranjec obranio udarac, a odbijenu loptu Pavlović pospremio u domaća vrata za veliko slavlje momčadi iz Rugvice.

Sudac Dario Cikojević je na utakmici podijelio 8 žutih kartona i to po svakoj momčadi 4 opomene. Kod Vrbovca su požutjeli: Nikola Granđa, Patrik Nemet, Ivan Legin i Ivan Stjepanović, a kod Rugvice Save: Patrik Razum, Patrik Cetina, Lucijano Andrijanić i Mislav Mikulić.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime