Vrbovec poražen kod Stupnika

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 22. KOLO  4. NL SREDIŠTE SKUPINA B

STUPNIK – VRBOVEC  3 : 1

GORNJI STUPNIK,  SRC Stupnik. Gledatelja 80.

Sudac: Saša Svjantko (Novska) Pomoćnici: Tomislav Krznarić (Kutina) i Željko Dabrović (Voćarica)

Delegat: Hrvoje Vulić (Novska).

STRIJELCI: 1:0Kovačević (17), 1:1 Brkić (38 autogol), 2:1 Galić (38), 3:1 Perić (78).

STUPNIK: D. Brkić, Pranjić-Kaurin, K. Brkić, Ishaku, (od 86. Teofilović), Gudelj, Beketić, (od 55. Zelenika), Galić, (od 86. Marijan), Vlahović, (od 67. Perić), Palić, (od 86. Jozić), Kovačević, Adžemović.

Trener: Mladen Muškovac.

VRBOVEC: Kralj,Nemet, (od 36. Varga, od 78. Sesvečanec),Paić, (od 78. Jovanović), Cetina, Dugac,Granđa,(od 68. Novosel), Fugaj, Kobelščak, (od 58. Lukić), Sever, (od 68. Legin), Bubnjar, Ferenčak.

Trener: Emanuel Benković.

IGRAČ UTAKMICE: Filip Harambašić.

U Gornjem Stupniku su u prijašnjim godinama utakmice gubile i puno jače momčadi od Vrbovca, pa je tako samo nastavljena jedna neugodna tradicija za Vrbovec koji je i u ovom susretu ostao bez bodova. Stupnik je zasluženo pobijedio Vrbovec rezultatom 3:1 i tako samo produbio crnu seriju poraza Vrbovčana u proljetnom dijelu.

Domaćin je slomio otpor gostujuće obrane u 17. minuti jer je Petar Kovačević postigao pogodak. Gosti su izjednačili rezultat u 35. minuti jer je Kristijan Brkić nespretno zahvatio loptu i zatresao vlastitu mrežu. No, vrbovečka obrana je opet kapitulirala tri minute kasnije, a strijelac je bio Marko Galić.

Domaćin je u drugom poluvremenu samo potvrdio pobjedu trećim pogotkom kojeg je postigao Filip Perić u 75. minuti. Vrbovec je još jednom i na ovoj utakmici potvrdio da ima jednu od najlošijih obrana lige koja je primila 52 pogotka, odnosno 2,36 gola po utakmici.

Sudac Saša Svjantko je pokazao samo dva žuta kartona. Kod Stupnika je dobio opomenu Matej Pranjić-Kaurin, a kod Vrbovca Antonio Lukić. Vrbovec se poslije 20. odigranog kola i dalje nalazi na 8. mjestu tablice 4. NL skupina B.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime