Vrbovec pokazao karakter i na kraju završio jedanaesti

0
Komunalac add

S dvije vezane pobjede u posljednja dva prvenstvena kola dugu sezonu završili su nogometaši Vrbovca. Na kraju su zauzeli 11. mjesto s ukupno 43 boda. Ovo je i vrlo dobar učinak, s obzirom da zadnja četvrtina prvenstva nije bila obećavajuća; naime, posljednjih devet kola Crveni su šest puta poraženi, jednom remizirali i dva puta pobijedili. Ukupan učinak na kraju sezone je 13 pobjeda, četiri remija i čak 17 poraza.

Nije tajna da je našeg trećeligaša pratilo puno nedaća. Teško je ozlijeđen u utakmici s Dugim Selom i po svemu sudeći, trajno udaljen s terena prvi vratar Filip Jendriš. Nikola Jendriš definitivno više ne igra zbog ozljede, a one su iz kola u kolo pratile i neke druge igrače.

Trebalo je u takvim uvjetima stisnuti zube i gurati dalje. -Zahvaljujem svojim igračima, koji su kroz sve nedaće i teškoće pokazali karakter i pobijedili u zadnje dvije utakmice te stavili svijetlu točku na cijelu sezonu. Zahvaljujem i Upravi na tome što je stajala uz mene i igrače i podržavala nas kroz cijelu sezonu – kazao je ovih dana trener Tihomir Bradić, koji je momčad službeno vodio u tandemu s Denisom Madžarom, ali ipak autonomno. Bradić je još  dodao: -Tek sad nam predstoji težak put slaganja momčadi i nabave igrača, što neće biti lako radi financijskih teškoća u klubu, a što nije velika tajna. Iduća sezona je vrlo bitna, jer je puno klubova koji žele igrati buduću Jedinstvenu treću ligu i moramo se dobro pripremiti.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime