Vrbovec po vjetrovitom vremenu svladao Rakovec 3:0

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – RAKOVEC 3 : 0

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 30.

Sudac: Juraj Mikšec (Zagreb). Pomoćnici: Srećko Jantoljak (Kunđevac) i Ivan Bukovčan (Cubinec).

STRIJELCI: 1:0 Bubnjar (33), 2:0Turk (76), 3:0 Ćosić (84).

VRBOVEC: Kralj, Gašpar, L. Jantoljak, M. Tolić, Trošić, Ćosić, Škaro, Bubnjar, Turk, Babić, G. Tolić, Još su igrali: Sesvečan, Fugaj, K. Colarić, Balakay.

Trener: Mladen Falčević.

RAKOVEC: Mandić, Radotović, Očić, D. Baček, Jendriš, Krvarić, Pratljačić, F. Baček, Jurić, Čerkez, Grgoić.Još su igrali: Bunjački, Kuzmek i Bartol.

Trener: Dalibor Milanović.

IGRAČ UTAKMICE: Mario Ćosić.

Po izuzetno vjetrovitom i prohladnom vremenu Vrbovec i Rakovec su odigrali borbenu, živu i požrtvovnu utakmicu. Prvih 20 minuti proteklo je u obostrano izjednačenoj igri nakon čega je Vrbovec vršio pritisak, ali bez nekih izrazitih prilika. S druge strane Rakovec je svoje šanse tražio preko brzih kontranapada ili preko Ivice Grgoića ili Gorana Jurića. Najraspoloženiji među domaćim redovima bio je kapetan Mario Ćosić koji je snažno tukao u 18. i 26. minuti, ali je njegove udarce obrano Franjo Mandić. Vrbovec je poveo u 33. minuti jer je Babić dodao loptu Bubnjaru koji je s 10-tak m iskosa s desne strane zatresao donji desni kut. U 38. minuti Grgoićev šut s 16 m obranio je Niko Kralj. Veliku šansu u 41. minuti nije iskoristio Marlo Turk koji je neometan s 5 m snažno nogom tukao iznad gostujuće prečke.

U drugom poluvremenu Vrbovec dolazi više do izražaja dok je gostima ponestalo snage. Domaćin je povećao vodstvo u 76. minuti, a strijelac je bio Turk. Grgoić je u 80. minuti pobjegao domaćoj obrani, ali je njegov udarac obranio Kralj. Pitanje pobjednika riješio je najbolji igrač utakmice Mario Ćosić koji je postigao treći zgoditak za Vrbovec u 84. minuti. Kod Vrbovca 100 postotne prilike nisu realiziralo u samoj završnici utakmice Vlad Balakay i Martin Tolić dok Valentinu Bartolu nije priznat pogodak u 89. minuti jer je ranije označeno zaleđe.

Na kraju zaslužena pobjeda Vrbovca dok su Rakovčani odigrali sasvim solidnu utakmicu i pružili vrlo dobar otpor domaćinu. Za Vrbovec je debitirao Vlad Balakay.

Zdenko Brezarić

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime