Vrbovec osvojio sva tri boda u Vrapču

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 21. KOLO 3. HNL SREDIŠTE

VRAPČE – VRBOVEC 1 : 2

ZAGREB, Igralište Vrapče. Gledatelja 50.

Sudac: Davor Ješić (Sisak). Pomoćnici: Emir Trklja (Petrinja) i Tomislav Mioković (Sisak). Četvrti sudac: Karlo Šaško (Popovača).

Delegatkinja: Lidija Kunštek (Zagreb).

STRIJELCI: 0:1 J. Colarić (6), 1:1 Proleta (51), 1:2 Slišković (81).

VRAPČE: Šerevdija, Nikšić, Martinović, Tomšić, (od 79. Kopljar), Vragolović, (od 46. Srpak), Marić, Markušić, (od 75. Špišić),  Mat.  Ćosić, Hajnal, (od 46. Richtar), Proleta, James.

Trener: Denis Bezer.

VRBOVEC: Zrinščak, Trošić, K. Colarić, (od 46. Nakić), Lovrić, Krizmanić, Mar. Ćosić, Škaro, (od 46. G. Tolić), D. Colarić, Babić, J. Colarić, Slišković.

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Mihael Zrinščak.

Vrbovec je do vodstva stigao već na početku prvog poluvremena jer je na centaršut Marija Ćosića golgeter Josip Colarić glavom zatresao domaću mrežu. Vrapče je izjednačilo u 51. minuti. Nakon domaćeg kornera najviši je bio Borna Proleta koji je glavom na drugoj stativi postigao zgoditak. Tako se ponovo pokazalo da Vrbovčani lako primaju pogotke iz prekida. Veliku šansu da domaći igrači naprave preokret imali su u 59. minuti kada je sudac Davor Ješić „preoštro“ dosudio kazneni udarac za Vrapče. Udarac Marina Tomšića s bijele točke fenomenalno je obranio Mihael Zrinščak. Vrbovčani su u 81. minuti ponovo stigli do rezultatske prednosti. Marijo Ćosić je centrirao, a Josip Slišković glavom svladao Ševerdiju za prvu proljetnu pobjedu Vrbovca 2:1.

Kod Vrapča nitko nije bio opomenut, a kod Vrbovca žute kartone su dobili: Kristijan Colarić, Gabrijel Tolić i trener Dražen Biškup.

Nakon utakmice trener Vrbovca Dražen Biškup izjavio je:

U jednoj žustroj, dinamičnoj i teškoj utakmici pobijedili smo kvalitetnu ekipu Vrapča. Ostavili smo srce na terenu i odigrali jednu pravu utakmicu na rezultat. Sigurno da je ključni trenutak na utakmici bio kada je Mihael Zrinščak obranio kazneni udarac. Mogla je utakmica otići i na stranu Vrapča, ali ovaj puta smo mi bili momčad koja je iskoristila svoje prilike. Nije nam bilo lako, ali tim više nas veseli pobjeda jer smo pokazali karakter i zajedništvo. Igramo utakmicu po utakmicu pa ćemo na kraju vidjeti kuda će nas to odvesti. Zadovoljan sam pristupom svojih igrača koji su ispunili sve moje zamisli i čestitam im na pruženoj igri.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime