Vrbovec osvojio bod na gostovanju protiv Maksimira

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 15. KOLO 3. NL CENTAR

MAKSIMIR – VRBOVEC 1:1

ZAGREB, Igralište Oboj. Gledatelja 50.

Sudac: Ante Maleš (Zagreb). Pomoćnici: Hrvoje Vitković (Sisak) i Andrej Horvatinović (Petrinja).

Delegatkinja: Zsuzsanna Szittár (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0 Hodak (71), 1:1 Martinović (90).

MAKSIMIR: Mikulić, Medić, Orlović, Hodak, Večerić, Glavinić, Rosandić, Mamić, (od 85. Mrmić), Husnjak, (od 73. Mraković), Kondres, (od 85. Batistić), Krznar.

Trener: Zoran Santrač.

VRBOVEC: Zrinščak, Mikulec, K. Colarić, Jantoljak, Ćosić, Trošić, Škaro, Gašpar, (od 71. J. Colarić), Martinović, Babić,Bubnjar.

Trener: Dražen Biškup.

CRVENI KARTON: Frano Medić (44).

IGRAČ UTAKMICE: Vlatko Martinović.

Maksimir je slovio kao papirnati favorit protiv oslabljene momčadi Vrbovca, koja je nastupila bez nekoliko standardnih igrača, ali je na kraju utakmica završila neodlučenim rezultatom 1:1 i podjelom bodova.

Domaćin je od početka imao inicijativu i vršio pritisak prema gostujućim vratima dok su se Vrbovčani maksimalno disciplinirano branili i tražili svoju priliku iz kontranapada. Brza i tehnički dotjerana momčad Maksimira je diktirala brzu igru, ali su gosti taktički izvrsno odgovorili svim domaćim prijetnjama. Imali su domaći nogometaši svoje šanse koje nisu realizirali, što zbog svoje nepreciznosti ili zbog sjajnih obrana vratara Mihaela Zrinščaka. Sudac Ante Maleš je u 44. minuti isključio domaćeg nogometaša Frana Medića zbog dva žuta kartona.

Iako je domaćin imao igrača manje nije odustao od napadačkog nogometa i u drugom poluvremenu. Maksimir je kaznio gostujuću pogrešku u 71. minuti i stigao do rezultatske prednosti. Bruno Škaro je početnički i nepotrebno izgubio loptu na sredini terena nakon čega je sijevnuo domaći kontranapad kojeg je pogotkom okrunio Filip Hodak. U dramatičnoj završnici u 90. minuti Vrbovec je izjednačio. Alen Bubnjar je proigrao Vlatka Martinovića koji je golgeterski zabio zgoditak za „veliki“ bod na Oboju.

Sudac Ante Maleš je dodijelio pet opomena i imao jedno isključenje u duhu pravila PNI. Kod Maksimira su požutjeli David Večerić i Lovro Mraković, a kod Vrbovca: Marino Gašpar, Dominik Mikulec i Alen Babić.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime