Vrbovec ostao bez bodova u Donjoj Bistri

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 3. HNL SREDIŠTE 24. KOLO

BISTRA – VRBOVEC  2 : 1

DONJA BISTRA, Igralište NK Bistra. Bez gledatelja.

Sudac: Dominik Bujan (Guci Draganički). Pomoćnici: Josip Vitez (Kobilić) i Dario Aščić (Velika Gorica). Četvrta sutkinja: Jelena Kumer (Breganica).

Delegat: Darko Blažinčić (Velika Gorica).

STRIJELCI: 1:0 Rašić (14), 2:0 Budimir (19), 2:1 J. Colarić (59).

BISTRA: Rihtar, Kotarski, Kukec, Šturlan, (od 66. Šinko), Rašić, (od 84. Matos), Vodopljak, Matošević, (od 90+2 Božić), Hanžek, Mislimi, Budimir, Kunštić.

Trener: Damir Grlić.

VRBOVEC: Zrinščak, Režabek, Tolić, Tomas, Krizmanić, Trošić, (od 61. Busija), Slišković, Martinović, J. Colarić, (od 63. Boroša), Babić, D. Colarić,

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Josip Budimir.

Po vrlo teškom, klizavom i blatnjavom terenu Bistra je protiv Vrbovca povela u 14. minuti igre. Zrinščak je nespretno reagirao na udarac s 20-tak m pa je odbijenu loptu Rašićpospremio u gostujuću mrežu. Domaćin je ubrzo povećao rezultatsku prednost u 19. minuti iz jedne posve bezopasne akcije. Na dugačku izbijenu domaću loptu skače Tomas, koja potom dolazi u posjed Budimira, koji je s 17 m svladao Zrinščaka.

Vrbovec je u drugom poluvremenu zaigrao puno kvalitetnije i borbenije, puna inicijativa i visoki presing, pa je rezultat takve igre bilo smanjenje rezultata u  minuti. Domagoj Colarić je izveo korner s lijeve strane, a brat Josip je na drugoj stativi glavom postigao zgoditak.

U 70. minuti slobodni udarac je izveo Režabek nakon kojeg domaću mrežu pogađa Martinović, ali sudac ne priznaje zgoditak, zbog upitnog označavanja zaleđa. Babić je u 75. minuti predriblao dva domaća igrača i ušao u kazneni prostor te prolazi i trećeg igrača Bistre koji mu ulazi u putanju, ali sudac Bujan ne svira očiti kazneni udarac za goste.

Domaći vratar Rihtar se istaknuo sjajnim obranama jer je obranio udarce Domagoju Colariću i Martinoviću pa su na kraju sva tri boda ostala na kontu Bistre. Vrbovec se nije na tradicionalno neugodnom terenu u Donjoj Bistri uspio domoći bodova u borbi za spas od ispadanja i velikim dijelom zbog pristranog suđenja Dominika Bujana, koji je favorizirao domaćina, a na štetu Vrbovčana.

 

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime