Vrbovec napustilo sedam nogometaša

0
Komunalac add

U Vrbovcu je nakon završetka prvenstva 2021./22. u 3. HNL Središte bilo „prometno“ jer dok je Uprava kluba bila usmjerena na dovođenje igračkih pojačanja, s druge strane desili su se odlasci vrbovečkih nogometaša. Najveći hendikep za Vrbovec je svakako odlazak Domagoja Colarića, koji je u zadnjih 6 sezona bio jedan od najboljih igrača, strijelac i kapetan momčadi. Međutim, njegov se odlazak nije mogao spriječiti pa će Domagoj Colarić nastaviti karijeru u Mladosti iz Ždralova koji je član novoformirane 2. HNL-a.

Martin Krizmanić

U Vrbovcu više nisu još sljedeći igrači: Matija Benić, Krešimir Frigan, Martin Krizmanić, Luka Nakić i Dino Tomas dok je klub još tijekom proljetnog dijela napustio Stjepan Kruljac. Nema dvojbe da je to veliki hendikep za vrbovečki klub uoči nove proljetne sezone. Svatko od njih ima svoju nogometnu priču zbog čega više nisu igrači vrbovečkog kluba.

Dino Tomas

Domagoj Colarić, Martin Krizmanić i Dino Tomas su ostali zabilježeni u vrbovečkoj nogometnoj povijesti kao igrači Vrbovca koji su u 3. HNL Središte u sezoni 2020./21. napravili „nogometno čudo“, jer su uspjeli sačuvati trećeligaški status, iako su na jesen imali na svom kontu samo 5 bodova.Stoper Martin Krizmanić je stigao kao igrač zagrebačkog Trnja u Vrbovec u siječnju 2021., a veznjak Dino Tomas kao nogometaš makarskog Zmaja u veljači 2021. godine. Branič Krešimir iz četvrtligaša Croatije iz Hrastja postao je igračem Vrbovca u srpnju 2021., a napadač/povratnik Luka Nakić je došao iz trećeligaša Mladosti iz Ždralova u rujnu 2021. godine. Frigan se iskazao kao pojačanje u prošlom prvenstvu koji se isticao kvalitetom igre, borbenošću, brzim prodorima i požrtvovnošću.Vratar Matija Benić (AMNK Alumnus, Sesvete) i napadač Stjepan Kruljac (NK Vinogorac, Slavonski Brod) bili su registrirani za Vrbovec u veljači 2022. godine. Tako je do sada u ljetnom prijelaznom roku Vrbovec napustilo 7 igrača.

Krešimir Frigan

Trenutno je u fazi i rješavanje statusa blizanaca Gabrijela i Martina Tolića koji će se uskoro riješiti do početka priprema koje su za vrbovečke igrače zakazane 18. srpnja 2022. godine na Gradskom stadionu. Sve u svemu u Vrbovcu se stvara nova momčad jer se na početku priprema očekuje veći broj igrača, koji žele nastaviti svoju igračku karijeru u crvenom vrbovečkom dresu, a svoju priliku za afirmacijom traže i talentirani vrbovečki juniori.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime