Vrbovec na vrhu tablice

0
Komunalac add

20. KOLO VNL ISTOK PRVENSTVO 2022./23.

Iz jesenskog dijela ostala je neodigrana utakmica 7. kola između Dubrave i Vrbovca od 29. rujna 2022. godine. Međutim, došlo je do zamjene domaćinstva pa je odigrana utakmica iz 20. kola između Vrbovca i Dubrave na Gradskom stadionu.

Utakmica između starih znanaca i znalaca Vrbovca i Dubrave već je u 1. minuti loše započela za goste jer je Tomislav Pajsar doveo domaćine u vodstvo te završio golijadu u 77. minuti. Na utakmici je briljirao šesterostruki strijelac Antonio Arifović koji je postigao pogotke u 25., 29, 30., 33., 46. i u 75. minuti iz kaznenog udarca. Razigrani Arifović zabijao je golove glavom, lijevom i desnom nogom te je ponovo nakon dužeg vremena podsjetio na svoje golgeterske sposobnosti i vještine. U domaće strijelce upisali su se još Ivan Kobaš u 12. i 61. minuti te Ivica Badenić u 36. i Drago Papa u 76. Utakmica je na kraju završila pobjedom Vrbovca protiv Dubrave 12:0.

Ovom pobjedom Vrbovec je zasjeo na 1. mjesto jer je u 12 kola osvojio 33 boda, drugoplasirano Dugo Selo 32, a trećeplasirani Strmec s utakmicom manje 26 bodova. Ove tri momčadi su ujedno i najveći takmaci za osvajanje ovogodišnjeg prvenstva. U jesenskom dijelu veteranskog prvenstva, Vrbovec je ostvario 11 pobjeda i doživio jedini poraz od Dugog Sela.

Na početku proljetnog dijela u 14. kolu koje se igra 3. i 4. travnja sastaju se: Rugvica Sava –Zelina, Donja Zelina – Milka Trnina, Sloga – Lonja, Kloštar – Žabnica, Rakovec – Dubrava i Dugo Selo – Strmec dok je Vrbovec slobodan. Sve utakmice se igraju u 17,30 sati. Najveću pozornost nogometne javnosti u 14. kolu izaziva derbi između Dugog Sela i Strmca.

 

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime