Vrbovec na otvorenju pripremnog razdoblja doživio poraz od Gaja Mače

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – GAJ MAČE 1:3

 VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 70.

Sudac: Jerko Crnčić (Vrbovec).

STRIJELCI: 0:1 Dugac autogol (22), 1:1 Granđa (53), 1:2 Kovačić (59), 1:3 Kovačić (81).

VRBOVEC: Kralj, Dugac, Vreš, Varga, Trošić, Kobelščak, Sever, Granđa, Frigan, Lukić, Ferenčak. Još su igrali: Hranjec, Aračić, Španić, Sesvečan, Fugaj, Novosel, Nemet, Jurinjak, Bubnjar.

Trener: Anthony Antun Pavlović.

GAJ MAČE: Babić, Cicnjak, Cvrtila, Sambol, Vukadin, Kovač, Mazalović, Haramustek, Ristovski, Plehan, Šoštarić. Još su igrali: Strahonja, Sedak, Nikolić, Kovačić, Šaban, Dejak, Tepšić, Dačnik, Čehulić, Baneković.

Trener: Marijan Glavica.

Vrbovec je na otvorenju nove sezone odigrao pripremnu utakmicu protiv Gaja Mače u kojoj su gosti zasluženo slavili rezultatom 1:3. Prvo poluvrijeme odigrano je u ravnopravnoj igri, a gosti su poveli u 22. minuti kada je Dugac nespretno iz blizine pogodio vlastiti mrežu.

Drugo poluvrijeme je bilo puno sadržajnije i atraktivnije za gledanje. U 48. minuti Dejak je probio po lijevoj strani i vratio prizemnu loptu koju je prihvatio Ristovski i s 12 m pucao pored lijeve strane. Gosti su opasno zaprijetili u 50. minuti kada je Nikolić šutirao s 10-tak m, a Ferenčak izbacio loptu s gol crte. Nakon lijepe akcije i Friganove asistencije u 53. minuti Granđa iskosa s lijeve strane s 12 m pogađa u desni donji kut. Gosti su ponovo poveli u 59. minuti jer se Kovačić oslobodio dvojice domaćih igrača i s 11 m neobranjivo pogodio u lijeve rašlje. Vrbovec je izveo brzi kontranapad u 62. minuti kojeg je završio Frigan udarcem s 16 m uz desnu vratnicu. U samoj završnici gosti su preuzeli igru pa je u 74. minuti Dejak snažno tukao s 15 m, a Hranjec izvrsno obranio udarac. Bubnjar je u 78. minuti napravio solo akciju koju je završio šutom s 14. m kojeg je sigurno uhvatio Strahonja. Čehulić je u 81. minuti s lijeve strane ubacio prizemnu loptu koju je Kovačić s 10-tak m pospremio u donji desni kut. U 84. minuti Fugaj je izveo korner s desne strane, a udarac Varge glavom sa 6 m Strahonja krajnjim naporom brani. Veliku šansu je imao Šaban u 87. minuti, ali je njegov šut bravurozno obranio Hranjec. Zadnju šansu na utakmici imao je ponovo Šaban u 89. minuti, ali je njegov lob udarac s 10-tak m završio pored desne vratnice.

Bolji dojam su ostavili gosti koji su na kraju i realizirali svoje prilike. Domaćin je igrao požrtvovno i borbeno, ali u granicama korektnosti. Za Vrbovec su debitirali Antonio Lukić, Anto Aračić i Matija Španić.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime