Vrbovec – Križevci 2:1

0
Komunalac add

Nogometaši Vrbovca odigrali su danas navečer i treću pripremnu utakmicu i to sa susjedima iz Križevaca, koje su pobijedili 2-1. Stopostotnu šansu u 17. minuti ne koristi Josip Colarić, a malo kasnije niti Slišković. U 23. minuti, nakon što je u gostujućem kaznenom prostoru srušen Josip, brat Domagoj Colarić pogađa s bijele točke za vodstvo. Ubrzo uzvraćaju Križevci, ali njihov napadač Borovčak pogađa prečku.

U drugom dijelu ponovo penal za domaćina, ali u obrnutim ulogama aktera. Srušen je u šesnaestercu Domagoj, a brat Josip Colarić najstrožu kaznu izvodi mlako – golman brani. Za kaznu, na drugoj strani Borovčak, iz „mrtvog kuta“ pogađa za izjednačenje u 71. minuti, a samo četiri minute kasnije Josip Colarić se iskupio za nedavni promašaj. Ukrao je loptu na centru i pravario i golmana i lobom pogodio prazan gol, za 2-1.

Utakmicu je pred stotinjak gledatelja sudio Antonio Kokot.

Slijedeću prijateljsku utakmicu Vrbovec u subotu igra u Kurilovcu.

SASTAVI

Vrbovec: Damjanović, Zebić, Čupić, Pluščec, Ćosić, Grežina, Babić, Mašić, D. Colarić, Slišković, J. Colarić (Jelavić, Busija, Vrsaljko, Jukić, Fugaj, M. Tolić, G. Tolić, Šiprak, Jaić, Hercig, Mi. Suša, Ma. Suša). Trener-Tihomir Bradić.

Križevci: Sokač. Kraljić, Pavlic, Radonjić, Maras, Seok, Tihelka, Ovčar, Srbljinović, Mladen. Borovčak (Vrbančić, Jandrašec, Bastašić, Stubičan, Kranjčević, Rumenjak, Šoštarić, Babok, Zajec, Ferenčak, Mačković, Višak). Trener-Marijan  Glavica.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime