Vrbovec kafiće i teretane oslobađa plaćanja komunalne naknade

0
Komunalac add

Nakon što je novim mjerama Stožera civilne zaštite obustavljen rad brojnim vrbovečkim ugostiteljima Grad Vrbovec odlučio je ponovno vratiti dio mjera potpore gospodarstvu koje je Gradsko vijeće izglasalo još ovog proljeća. Odlukom gradonačelnika reaktivirana je mjera oslobađanja plaćanja komunalne naknade za sve kojima je Odlukom stožera obustavljen rad. Znači svi ugostiteljski objekti i teretane oslobađaju se plaćanja zadnje rate komunalne naknade (za 11. i 12. mjesec).

Odluka stupa na snagu za tjedan dana, a tada će se na internet stranicama Grada objaviti i obrasci za podnošenje zahtjeva. – Žao mi je što smo se opet našli u situaciji djelomičnog lockdowna i što smo uopće morali opet uvoditi mjere potpore gospodarstvu zbog pandemije korona virusa. Kao i na proljeće pratit ćemo situaciju, vidjeti koje sve mjere potpore donijeti Vlada te će i Grad Vrbovec u 2021. reagirati sukladno potrebama i mjerama Vlade – izjavio je gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj.

Mjerama grada još jednom se priključio i Komunalac Vrbovec koji će sve zatvorene objekte osloboditi plaćanja odvoza komunalnog otpada za 12 mjesec. Zahtjev za oslobođenje bit će također ubrzo dostupan na webu Komunalca.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime