Vrbovec iz Samobora donio sva tri boda

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 33. KOLO  3. NL CENTAR

SAMOBOR  – VRBOVEC  2 : 3

SAMOBOR, Igralište SC Samobor. Gledatelja 100.

Sutkinja: Ana Kederov (Zagreb). Pomoćnici: Hrvoje Vitković (Sisak) i AndejHorvatinović (Petrinja).

Delegat: Darko Blažinčić (Velika Gorica).

STRIJELCI: 0:1 J. Colarić (15), 0:2J. Colarić(34), 1:2 Zelenika (50), 1:3 Martinović (54), 2:3 Zelenika (81).

SAMOBOR: Klemenčić, Belak, (od 46. Brdek), A. Regović, (od 87. Strize), Ašanin, (od 46. K. Regović), Guliš, Balen, Vujić, Čerkez, (od 64. Kleščić), Zelenika, Mršić, (od 46. Kulenović), Karković.

Trener: Željko Štulec.

VRBOVEC: Kralj, Vreš, Jantoljak, Lovrić, M. Tolić, Ćosić,Turk,Škaro, (od 82. Bakalai), J. Colarić, (od 82. Varga), Babić, (od 64. G. Tolić, od 76. K. Colarić), Martinović.

Trener: Mladen Falčević.

IGRAČ UTAKMICE: Marlo Turk.

 U najboljoj proljetnoj utakmici Vrbovčani su iznenadili Samoborce i pobijedili na uvijek neugodnom gostovanju u Samoboru rezultatom 3:2. Tako je Vrbovec prekinuo crnu seriju od 9 uzastopnih poraza, a Mladen Falčević kao trener u petom vođenju ekipe zabilježio prvi trijumf. Zadnji puta je Vrbovec na gostovanju pobijedio 24. rujna 2022. u Velikoj Gorici domaći Kurilovec 3:0. Strijelci su tada bili: Bubnjar, Slišković i Josip Colarić.

Favorizirani Samobor je doživio šok na samom početku utakmice jer se fenjeraš Vrbovec dobro postavio i bez kalkulacija ušao u susret. Vrbovec je poveo preko Josipa Colarića u 15. minuti kojem je izvrsno asistirao Alen Babić. U 34. minuti Vlatko Martinović je ubacio prizemnu loptu koju je iz blizine u domaća vrata pospremio Josip Colarić. Ivan Zelenika je smanjio rezultat u 50. minuti jer je svladao gostujućeg vratara Niku Kralja. Međutim, četiri minute kasnije gosti su ponovo povećali vodstvo na dva gola razlike. U brzom kontranapada Marlo Turk je pronašao Vlatka Martinovića koji je iz blizine zabio gol. Ivan Zelenika je u dramatičnoj završnici postigao i drugi zgoditak u 81. minuti, ali više od toga Samobor nije mogao učiniti pa je na kraju utakmice Vrbovec zasluženo osvojio sva tri boda. Kolektivna pobjeda mlade vrbovečke momčadi u kojoj je napadački tandem Josip Colarić i Vlatko Martinović pogađao protivnička vrata.

Sutkinja Ana Kedirev je podijelila 6 opomena i to samo igračima Vrbovca i to sve u drugom poluvremenu: Mihaelu Zrinščaku, Gabrielu Toliću, Martinu Toliću, Bruni Škaro, Vladyslavu Balakaiu i Niki Kralju.

Fenjeraš Vrbovec na oproštaju od igranja u 3. NL Centar u zadnjem 34. kolu 3. lipnja 2023. dočekuje zagrebačke Ponikve, a utakmica počinje u 11 sati. Domaćin će sve sudionike počastiti grahom.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime