Vrbovec ispao iz 3. lige

0
Komunalac add

Nogometni klub Vrbovec ispao je iz 3. hrvatske nogometne lige. Nakon još jednog (i to petog uzastopnog) poraza u subotu na domaćem terenu protiv izravnog konkurenta za ostanak u ligi Španskog, Vrbovec je učvrstio svoju poziciju na začelju ljestvice, odnosno na 14. mjestu s 26 bodova (od ukupno 16 ekipa). Gosti su u subotnjoj utakmici slavili s 2:3, golove za Vrbovec postigli su Dujmović i Magdić. 

Špansko je zasluženo pobijedilo jer smo mi kiksali gdje to nismo smjeli. Bila je ovo dobra utakmica, ali nažalost ispadamo iz lige. Međutim, ako kroz godinu dana promijenite 15 igrača i nemate odgovarajuću kvalitetu ne možete niti ostati u ligi. Ovo je čak i dobar rezultat s obzirom kakve smo probleme imali – rekao je trener Vrbovčana Krešimir Ganjto te dodao da on, kao što je i ranije najavljivao, odlazi s klupe Vrbovca.

Druga ekipa Dinama do samog je kraja prvenstva zadržala vodeću poziciju, a posljednje kolo razriješilo je i dvojbu za drugo mjesto – Rijeka II ostala je  druga, dok je Dugo Selo pobjedom nad HAŠK-om prestiglo Dubravu, koja je izgubila u Novigradu i završila na trećem mjestu.

Uz Vrbovec, iz lige su ispali 15. Stupnik i 16. Zelina. 

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime