Vrbovec i Zelinu ovoga vikenda spaja biciklijada

0
Komunalac add

Vrbovec i Zelinu ove će subote, 19. listopada spojiti biciklijada. Start je u 12 sati na Trgu Petra Zrinskog u Vrbovcu, a cilj je na Trgu Ante Starčevića u Svetom Ivanu Zelini oko 13 sati.

Za prvih 200 prijavljenih natjecatelja osigurani su poklon paketi, dok sve natjecatelje čeka okrjepa na startu i ručak na cilju. Osigurane su i vrijedne tombole, među kojima su čak 3 bicikla! Za zabavni program pobrinut će se Luka Bulić, a kulturnu notu biciklijadi će dati posjet Muzeju Sveti Ivan Zelina u kojem će se obići izložba na temu „120 godina biciklizma u Zelini“.

Prijaviti se možete do petka, 18. listopada u 16 sati putem on-line obrasca. Pravo sudjelovanja imaju biciklisti stariji od 16 godina s ispravnim biciklima, dok djeca mlađa od 16 godina mogu sudjelovati samo uz pratnju odrasle osobe te moraju nositi zaštitnu kacigu.

U ime Zagrebačke županije natjecatelje će na cilju u Zelini dočekati župan Stjepan Kožić.

Biciklijadu organiziraju Turistička zajednica Zagrebačke županije i Zagrebačka županija s ciljem promocije biciklističkih ruta te pozicioniranja županije kao cikloturističke destinacije.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime