Vrbovec i Ravnice odigrali bez pogodaka

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 14. KOLO 3. NL CENTAR

VRBOVEC – RAVNICE 0:0

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 150.

Sutkinja: Ana Kederov (Zagreb) 6,5. Pomoćnici: Antonio Šaško (Popovača) i Nikola Grgurić (Kutina).

Delegat: Leonardo Bošnjak (Zagreb).

VRBOVEC: Zrinščak 7, Mikulec 5,5, M. Trošić 6, Jantoljak 5, Ćosić 6,5, Trošić 6, (od 66. Colarić -), Bubnjar 5,5, G. Tolić 6, Martinović 6,5, Babić 6, Škaro 5,5.

Trener: Dražen Biškup 6.

RAVNICE: Balagović 6,5, Baričević 6, (od 90. Carl -), Landeka 6, Kopić 6, Čarapina 6, (od 65. Glasnović -), Kukrika 6,5, Dauti 5,5,(od 90. Eto -), Topić 6,5, Orešković 6, Hlepec 6,5, (od 80. Čečura -), Kesić 6,5.

Trener: Dubravko Čavka 6.

IGRAČ UTAKMICE: Mihael Zrinščak.

Vrbovec je u jučerašnjoj utakmici u prvom poluvremenu imao jalovu i bezidejnu inicijativu dok su se Zagrepčani disciplinirano branili i preko kontranapada ugrožavali domaća vrata. U 1. minuti Martinović je snažno opalio po lopti s ruba kaznenog prostora, ali je završila pored gostujućeg gola. Ravnice su u 16. minuti izvele brzi kontranapad, kada je Topić probio desni bok i vratio loptu koju je Čarapina s 10-tak m šutirao iznad prečke. Topićev udarac u 44. minuti s 20 m obranio je Zrinščak.

U nastavku je uz ravnopravnu igru momčad Ravnica imala više obećavajućih prigoda za postizanje pogotka. Čarapina je u 61. minuti snažno tukao s 14 m, a još bolje intervenirao Zrinščak. U 72. minuti Topić se izborio za udarac sa 16 m kojeg je Zrinščak sigurno uhvatio. Kardinalnu pogrešku Jantoljaka u 77. minuti nije kaznio Dauti koji se sam sjurio prema Zrinščaku, ali je s 10-tak m pogodio lijevu vratnicu. Topić je u 83. minuti snažno šutirao, a Zrinščak loptu izbacio u korner. U 84. minuti Dauti je izveo korner s desne strane, a Čečura najviši u skoku glavom s 5 m tuče pored desne vratnice. U 88. minuti Ćosić je izveo slobodni udarac, a Martinović s glavom pogodio prečku. Škaro je imao veliku šansu u zadnjoj minuti utakmice, ali je njegov udarac s 10 m završio uz lijevu vratnicu.

Vrbovec i Ravnice su na kraju odigrali bez pogodaka, što je prema prikazanoj igri i najrealniji rezultat, pri čemu su gosti bili bliži pobjedi.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime