Vrbovec I pobjednik 2. nogometnog turnira Ciciban kup Vrbovec

0
Komunalac add

U organizaciji NK Vrbovca na Gradskom stadionu Vrbovec odigran je 2. nogometni turnir Ciciban kup Vrbovec za nogometaše, godište 2015. i mlađe. Na turniru se okupilo 12 ekipa iz Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Zagrebačke županije te Zagreba. Momčadi su bile podijeljeni u tri skupine. Skupinu A su činili: Vrbovec I, Graničar (Đurđevac), Mladost (Ždralovi) i Kašina II, B skupina: Bjelovar, Vrbovec II, Dugo Selo II i Radnik Križevci i C skupina: Dugo Selo I, Naftaš Ivanić (Ivanić-Grad), Kašina I i Vrbovec III.

Rezultati polufinalnih utakmica: Dugo Selo – Radnik Križevci 1:3 7 m (0:0) i Vrbovec I – Naftaš Ivanić 3:1. Utakmica za treće mjesto između Dugog Sela I i Naftaša Ivanića je u regularnom dijelu završila rezultatom 2:2. Bolji u izvođenju sedmeraca bili su igrači iz Dugog Sela koji su na kraju slavili 5:4 protiv vršnjaka iz Ivanić-Grada. U finalnoj utakmici Vrbovec I je zasluženo pobijedio Radnik Križevce rezultatom 2:0. Strijelci za Vrbovec bili su Noa Culak u 5. minuti i Jan Ružić u 16. minuti. Za pobjedničku ekipu Vrbovca I nastupili su: Lukas Bogati, Robi Krapi, Jan Ružić, Rene Vidaković, Ivan Posavec, Ivan Jagatić i Noa Culak, a trener je bio Tomislav Posavec.U momčad turnira bili su izabrani: Srećko Lovrić (Dugo Selo I), Natko Jelaković (Naftaš Ivanić), Emanul Janković i Lovro Prepolec (Radnik Križevci) i Noa Culak i Ivan Posavec (Vrbovec I). Organizator je prvoplasiranim ekipama dodijelio pehare i medalje, kao i utješne medalje za sve natjecatelje. Na turniru su sudili Vito Baša iz Brckovljana i Martin Gajšek iz Nove Kapele.

Za sve sudionike i natjecatelje bilo je pripremljeno jelo i osvježavajuća pića, a za najmlađe je bio organiziran i zabavni program. Brojni roditelji, gledatelji i sportski djelatnici uživali su u sportskom nadmetanju najmlađih nogometaša, ali i u druženju u prijateljskom ozračju vrbovečkog gostoprimstva. Uspjela nogometna priredba u kojoj su sudjelovali treneri Nogometne škole Vrbovec, roditelji te članovi NK Vrbovca. Ciciban kup Vrbovec utire put prema lijepoj nogometnoj tradiciji okupljanja najmlađih nogometaša renomiranih klubova s područja sjeverozapadne Hrvatske.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime