Vrbovec i Hrvatski dragovoljac odigrali bez golova

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – HRVATSKI DRAGOVOLJAC 0 : 0

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 150.

Sudac: Kokot (Vrbovec). Pomoćnici: Jantoljak (Kunđevac) i Krvarić (Samoborec).

VRBOVEC: Zrinščak, Trošić, Tolić, Lovrić, Tomas, Babić, D. Colarić, Frigan, J. Colarić, Nakić, Slišković. Još su igrali: Ćosić, Škaro, Bubnjar, Kliček, K. Colarić.

Trener: Dražen Biškup.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Marić, Franić, Turković, Braut,Badelj, Markovina, Kukoč, Bašić, K. Perić, Cvetković, Veljača. Još su igrali: M. Perić, Kuliš, K. Perić, Brodarić, Kelava, Živčić.

Trener: Dragan Tadić.

Iako je prvoligaš Hrvatski dragovoljac nastupio u kombiniranom sastavu, imao je inicijativu tijekom cijele utakmice dok je trećeligaš Vrbovec vrlo dobro parirao i ugrožavao gostujuća vrata preko brzih kontranapada. U čvrstoj, borbenoj i angažiranoj, ali i fer utakmici obje momčadi su pružile discipliniranu igru u kojoj je Vrbovec ipak više bio usmjeren na obrambene zadaće.

Prvu izglednu priliku gosti su stvorili u 10. minuti kad je Karlo Perić pogodio odbijenu loptu i s 10 metara uzdrmao desnu vratnicu. U 16. minuti po desnom boku probio je Kukoč i vratio povratnu loptu koju je loše s 11 metara tukao Braut pa je Zrinščak lako obranio udarac. Minijatura Veljače u 29. minuti u kaznenom prostoru završila je u domaćem bloku. Dijagonalu Domagoja Colarića u 35. minuti okončao je Slišković udarcem s ruba kaznenog prostora koji je prohujao iznad gostujućih vrata.

U drugom poluvremenu zbog izmjena, ritam utakmice je malo pao jer su treneri Biškup i Tadić pružili priliku svim igračima da nastupe. Domaćin je imao prigodu u 52. minuti, Slišković je ubacio s lijeve strane, a Trošić glavom pogodio Tomasa koji je nespretno reagirao i lopta je završio iznad vratnice. Brzi napad Zagrepčana u 57. minuti završio je Cvetković snažnim šutom s 16 metara iznad vratnice. Brodarić je u 80. minuti opasno zaprijetio, ali je njegov udarac s 20 metara obranio Zrinščak. Najveća prilika za Vrbovec dogodila se u 83. minuti utakmice. Zrinščak je izbacio dugu loptu koju je prihvatio Slišković i na 12 metara našao se sam ispred Marića, ali je bezrazložno zakomplicirao 100-postotnu priliku, pa mu je vratar obranio šut te je na kraju utakmica završila bez zgoditaka.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime