Vrbovec i Dugo Selo pobjednici 1. pionirskog turnira NK Vrbovca

0
Komunalac add

NK Vrbovec je uspješno organizirao 1. turnir za mlađe pionire i pionire koji se odvijao u okviru sportskog programa obilježavana Dana grada Vrbovca. Utakmice su paralelno igrane na glavnom igralištu i na igralištu s umjetnom travom Gradskog stadiona Vrbovec u kojima su uživali mnogi gledatelji i roditelji.

U kategoriji mlađih pionira sudjelovalo je slijedećih 10 momčadi iz Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Varaždinske i Zagrebačke županije: Ban Jelačić (Vukovina), Brcko (Brckovljani), Dugo Selo, Jamnica, Križevci, Mladost (Ždralovi), Naftaš Ivanić (Ivanić-Grad), Novi Marof, Vrbovec, Zelina (Sveti Ivan Zelina). U 1. skupini bili su: Vrbovec, Zelina, Brcko, Križevci i Jamnica,  a u 2. skupini: Mladost, Ban Jelačić, Novi Marof, Dugo Selo i Naftaš Ivanić. Rezultati polufinalnih utakmica: Križevci – Dugo Selo 3:1 i Mladost – Vrbovec 0:1. U borbi za treće mjesto mlađi pioniri Mladosti pobijedili su vršnjake iz Dugog Sela rezultatom 6:1. Turnir je osvojio Vrbovec koji je u finalu svladao Križevce boljim izvođenjem jedanaesteraca rezultatom 7:6. U regularnom dijelu nije bilo pogodaka. Epitet najboljeg igrača ponio je Roberto Berger iz Mladosti, najbolji vratar je Petar Majstorović iz Vrbovca, a najbolji strijelac Juraj Pavičić iz Križevaca. Nagrada fair play pripala je Jamnici.

U pionirskoj konkurenciji sudjelovalo je 9 ekipa koje su bile podijeljene u tri skupine. Prvi skupinu su sačinjavali: Vrbovec, Brcko (Brckovljani) i Rakovec, drugu skupinu: Križevci, Sloboda (Gradec) i Tomislav Radnik Žabno, a treću skupinu: Mladost (Ždralovi), Dugo Selo i Zelina (Sveti Ivan Zelina). U finalni dio su se plasirale ekipe: Vrbovec, Križevci i Dugo Selo. Rezultati finalnih utakmica: Vrbovec – Križevci 2:2, Vrbovec – Dugo Selo 0:4 i Križevci – Dugo Selo 0:0. Pobjednici turnira bili su pioniri Dugog Sela, drugi Križevci dok je 3. mjesto zauzeo Vrbovec. Za najboljeg igrača proglašen je Fran Paj iz Dugog Sela, najbolji strijelac je Fran Manojlović iz Križevaca, a najbolji vratar Arijan Večerin iz Vrbovca. Nagrada fair play uručena je pionirima Brcka.

Dodjelu medalja i pehara ekipama i pojedincima izvršio je predsjednik Vrbovca, Mato Jelić. Organizator je za sve sudionike pripremio jelo i osvježavajuća piće. Turnir je bio odigran pod pokroviteljstvom Grada Vrbovca i Mesne industrije PIK Vrbovec plus.

Zdenko Brezarić

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime