Vrbovec doživio i drugi poraz

0
Komunalac add

Zajedno sa stotinjak svojih navijača, među petstotinjak njih na Gradskom stadionu u Vrbovcu, nogometaši Gaja iz Mača proslavili su pobjedu nad domaćinom, rezultatom 1-0. Razumljivo, jer su u trećem trećeligaškom kolu izborili prvu pobjedu, nakon dva remija.

Vrbovčanima je ovo, nakon početnog remija prije dva tjedna, drugi uzastopni poraz. Posebno boli, jer su prvih pola sata imali inicijativu i stvorili tri velike prigode za pogoda. Među njima i ona Sliškovićeva u 31. minuti, kada je s 25 metara pogodio spoj prečke i stative. Gosti su uzvratili svojom šansom u 36., a sedam minuta kasnije i zabio Iskrić glavom, nakon prekida. Josip Colarić nakon toga je imao novu, svoju već drugu priliku, ali je lopta fijuknula pored vratnice.

U nastavku Slišković oštro puca, ali gostujući vratar hvata loptu na samoj gol-crti. U 73. minuti isti igrač u svom šesnaestercu ruši našeg najboljeg igrača Ćosića, a s bijele točke Slišković propušta zabiti; promašio je cijeli gol!

Do kraja susreta vidjeli smo još tri obećavajuće prigode. U sučevoj nadoknadi Ćosić je spriječio gotovo siguran pogodak Vujice, a u zadnjim sekundama utakmice domaći kapetan Pluščec u padu glavom loptu je tukao tik uz stativu…

Nimalo lak posao očekuje Vrbovčane. Novi težak ispit i zadatak čeka ih već za tjedan dana kod neugodnog Dugog Sela.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime