Vrbovec dobio 412 tisuća kuna za rad vrtića

0
Komunalac add

Grad Vrbovec ostvario je sredstva u iznosu od 412.500 kuna za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini. Sredstva su ostvarena po javnom pozivu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a namijenjena su za gradove V. do VIII stupnja razvijenosti koji više od 20% svog proračuna ulažu u predškolski odgoj i obrazovanje.

Potpora će se, sukladno uvjetima poziva, iskoristiti za tekuće poslovanje Dječjeg vrtića Vrbovec, nova zapošljavanja stručnjaka – odgojitelja i za stručna usavršavanja sadašnjih zaposlenika. Sredstva ove potpore doprinijet će povećanju kvalitete pružene usluge boravka djeci predškolskog uzrasta i državnom pedagoškom standardu samog vrtića.

Čestitke zaposlenicima grada, vrtića i Razvojne agencije Grada Vrbovca koji su podnijeli prijavu u rekordnom roku i uspjeli na taj način osigurati ova značajna sredstva za naš vrtić. Ovo je dokaz da imamo dobru ekipu koja izvrsno radi svoj posao na zadovoljstvo i u interesu svih naših građana. Ukupno se na mjeru moglo prijaviti oko 90 gradova, a samo najbržih i najspretnijih 16 je ostvarilo ovaj vrijedan poticaj – komentirao je gradonačelnik Denis Kralj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime