Vrbovec do minimalne pobjede nad Zagrebom 2:1

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – ZAGREB 2:1

Vrbovec, Gradski stadion. Bez gledatelja.

Sudac: Bojan Čerkez. Pomoćnici: Ivan Bukovčan (Cubinec) i Helena Blažić (Bolč).

Strijelci: 1:0 D. Colarić (20 11m), 2:0 Slišković (40), 2:1 L. Medić (42).

VRBOVEC: Zrinščak, Režabek, M. Tolić, Pluščec, Krizmanić, G. Tolić, Tomas, Slišković, J. Colarić, Babić, D. Colarić. Još su igrali: Bilić, Boroša, Trošić, K. Colarić, Fugaj, Škaro, Novokmet, Hercig.

Trener: Renato Jurčec.

ZAGREB: Gašparić, R. Kižlin, Strunje, Ćavar, K. Regovć, Vinčić Čavala, A. Regović, S. Kižlin, L. Medić, F. Medić. Još su igrali: Galić, Marković, Kukrika, Banić, Čović, L. Domitrović, Vukić, I. Domitrović.

Trener: Dražen Medić.

U ravnopravnoj igri Vrbovec je stigao do vodstva protiv Zagreba u 20 minuti. U kaznenom prostoru srušen je Josip Colarić pa je sudac Čerkez pokazao na bijelu točku. Domagoj Colarić je sigurno izveo kazneni udarac. U 29. minuti Slišković je snažno tukao s 18 m, a vratar Gašparić reagirao sjajnom obranom. Lijepu akciju domaćina u 33. minuti nije iskoristio Josip Coalrić koji je iz blizine pogodio Gašparića. Ipak Josip Colarić se „izvadio“ u 40 minuti jer je asistirao Sliškoviću koji je postigao pogodak za povećanje rezultata Vrbovca na 2:0. Brzi gostujući kontranapad u 42. minuti završio je Lovro Medić koji je izbio sam ispred Zrinščaka i sigurno zatresao domaću mrežu.

U drugom poluvremenu Zagreb je imao veći posjed lopte, dok je Vrbovec bio konkretniji u napadačkim akcijama. Trošić je u 65. minuti uputio šut s 14 m koji je završio u naručju vratara. U 73. minuti sijevnuo je brzi domaći kontranapad po desnoj strani u kojoj Slišković vraća loptu Trošiću čiji udarac s 14 m završava u gostujućom bloku i korneru. Iz velike gužve u 85. minuti Škaro zahvaća loptu s 12 m koju je gostujući vratar krajnjim naporom izbacio u korner. U dramatičnoj završnici utakmice domaći vratar Bilić obranio je dva opasna udarca gostiju pa je tako utakmica završila minimalnom pobjedom Vrbovca 2:1.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime