Vrbovec bolji od fenjeraša Bana Jelačića iz Vukovine

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 5. KOLO 4. NL SREDIŠTE SKUPINA B

VRBOVEC  – BAN JELAČIĆ 4 : 1

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 250.

Sudac: Franko Korzo (Sisak) 7,5. Pomoćnici: Krunoslav Blažeković (Sisak) i Ivana Kuljanac (Vrginmost).

Delegat: Ivan Župan (Samobor).

STRIJELCI: 1:0 Klasnić (5 autogol), 1:1 Jurić (42),2:1 Granđa (53), 3:1 Reganham (75), 4:1 Frigan (86).

VRBOVEC: Eremija 7, Varga 6,5, (od 46. Vreš 6,5), Ferenčak 6,5, Legin 7, Dugac 7, (od 66. Reganham 7), M. Trošić 6,5, Silva 7, (od 79. Fugaj -), Kolbelšak 6,5, G. Trošić 7, Frigan 7, (od 87. Tičak -), Granđa 7,5,od 87. Jurinjak -).

Trener: Antun Anthony Pavlović 7.

BAN JELAČIĆ: Marković 6, Rovišan 6, Smichen 6, Maslač 6, (od 46. Čumpek 6), Klasnić 6, Krasnić 6,5, Hrženjak 6,5, Augustić 6, (od 59. Miletić), Nikić 6,5, (od 88. Zebec -), Landeka 6, (od 88. Memić -), Jurić 6,5, (od 59. Milatović 6).

Trener: Hrvoje Jančetić 6.

IGRAČ UTAKMICE: Nikola Granđa.

Vrbovec je već u ranoj fazi utakmice poveo u 5. minuti protiv fenjeraša Bana Jelačića. U gostujućem kaznenom prostoru iz gužve je Klasnić nespretno pogodio vlastitu mrežu. Veliku domaću šansu u 10. minuti nije iskoristio Goran Trošić koji je s 10 m šutirao pored desne vratnice. Domaćin je u 25. minuti izveo lijepu akciju po lijevoj strani iz koje je Goran Trošić centrirao loptu, a Frigan glavom pogodio prečku. Nakon početnog domaćeg pritiska gosti iz Vukovine su uspostavili ravnotežu pa se igra odvijala između dva kaznena prostora. Gosti su izjednačili rezultat u 42. minuti. Hrženjak je s lijeve strane vratio prizemnu loptu, a Jurić na drugoj stativi sa 7m efektno zatresao domaću mrežu. U 45. minuti je Varga ubacio loptu s desne strane, a Frigan glavom pucao pored lijeve vratnice.

Domaćin je opet bolje otvorio drugo poluvrijeme i u 53. minuti preko Granđe stigao do rezultatske prednosti. Potom su gosti zaigrali puno otvorenije, što je domaćim igračima otvorilo puno više prostora i kombinatorne igre. Granđa je u 75. minuti probio po lijevoj strani i asistirao Reganhamu koji je s 10-tak m preciznim udarcem pogodio u donji desni kut. Ponovo je Granđa u 77. minuti dodao loptu Reganhamu koji je ovaj puta s 14 m tukao pored lijeve vratnice. Nova domaća prilika bila je u 80. minuti jer je Fugaj dodao loptu Granđi, ali je njegov šut s ruba kaznenog prostora završio uz lijevu vratnicu. Brzi gostujući kontranapad u 82. minuti povukao je Hrženjak koji je pronašao Krasnića, čiji je udarac Eremija skrenuo u korner. U samoj završnici Vrbovec je postigao i 4. pogodak, a strijelac je bio Frigan koji je rutinski s 10 m postigao pogodak.

Vrbovec je ostvario zasluženi trijumf protiv Bana Jelačića 4:1, ali nije to bila igra koja bi oduševila, već više rutinska pobjeda. Još je uvijek kod domaće momčadi bilo puno pogrešnih dodavanja u čistim situacijama, dok su gosti ostali bez koncentracije u samom finišu utakmice što su domaći napadači kaznili. Sudac Franko Korzo dodijelio je 4 opomene. Kod Vrbovca su opomenuti Alen Dugac i Emanuel Kobelščak, a kod gostiju: Ivan Landeka i Fran Milatović.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime